Jude Law kauppaa asuntoaan – tämäkö huusholli tähtinäyttelijän koti?

Näyttelijä Jude Law on myymässä Pohjois-Lontoossa sijaitsevaa sijaitsevaa asuntoaan. Menestyvän Hollywood-tähden asuntoa voisi kuvitella todellista prameammaksi. Katso kuvat!

Brittinäyttelijä Jude Law on nähty niin Sherlock Holmes -elokuvien John Watsonin roolissa kuin hurmaavana poikamiehenä esimerkiksi elokuvissa Holiday ja Closer – iholla. Kaksi kertaa Oscar-ehdokkaanakin ollut mies tähdittää nyt uutta Anna Karenina -elokuvaa.

Law laittoi hiljattain Pohjois-Lontoossa sijaitsevan talonsa myyntiin. Kodikkaan näköisessä talossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Ruokasalin lasiseinien läpi näkyy kauniiseen puutarhaan. Asunto on tilava, mutta sisustusta katsoessa ei välttämättä uskoisi kyseessä olevan Hollywood-tähden koti.

Maida Valen ja St. John’s Wood -alueiden rajalla sijaitseva talo on lähellä monien muiden näyttelijöiden, muusikoiden ja mallien asuntoja. Naapurustossa saattaa tavata esimerkiksi Stingin, Kate Mossin tai Clive Owenin. Asunnon myyntihinta on tällä hetkellä viisi miljoonaa euroa.

Tiedossa ei ole, oliko Law kaavaillut elävänsä asunnossa näyttelijä Sienna Millerin kanssa – suhde kun osoittautui vähemmän menestyksekkääksi kuin miehen ura.

Lue myös:


MTV3/Jokakoti

Lähteet: Celebritynetworth.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja