Joku vei koiran ruokakaupan edustalta – yksityiskoneen vuokrannut Emilie ei kuluissa säästele etsiessään lemmikkiään: "Tarvitsen vain apua sen löytämiseen"

Rabies uhkaa ihmisiäkin 14:33
Videolla eläinlääkärit kertovat, mikä heitä tuontikoirien suhteen huolettaa.

Yhdysvaltalainen Emilie tekee kaikkensa löytääksen lemmikkikoiransa Jacksonin. Aiheesta uutisoi muun muassa Time.com-sivusto.

Joku vei Yhdysvaltain San Fransiscossa asuvan Emilie Talermon australianpaimenkoira Jacksonin lauantaina 14. joulukuuta ruokakaupan ulkopuolelta Bernal Heightsin naapurustosta.

Time-sivuston tietojen mukaan ruokakaupan valvontakameran tallenteessa näkyy, miten huppupäinen mies lähestyy penkkiä, johon Jackson on sidottuna.

Yksityiskone ja löytöpalkkio

Emilie päätti löytää rakkaan hauvansa. Niinpä hän palkkasi perjantaiksi kahdeksi tunniksi lentäjän lentelemään yksityiskoneella San Fransiscon ja Oaklandin yllä ja etsimään hänen koiraansa. Kone lennättää perässään mainosbanneria, johon on kirjoitettu hänen koiran etsintää varten perustamiensa nettisivujen osoite.

Koneen vuokraus maksoi 1 200 dollaria. Koneen oli tarkoitus lähteä matkaan jo torstaina, mutta sää ei ollut siihen suotuisa.

Lisäksi hän tarjoaa 7 000 dollarin löytöpalkkion sille, joka tuo hänen kadonneen lemmikkinsä kotiin.

Etsinnässä apuna myös koiran Tinder-tili

Emilie on päättänyt tehdä kaikkensa, jotta hänen 5-vuotias lemmikkinsä löytyisi.

– Olen yksin ja tarvitsen apua sanan levittämiseen, hän kertoi Time.com-sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Emilie ystävineen on jakanut tuhansia mainoslehtisiä, joissa on kuva hänen koirastaan. Hän on jopa perustanut koiralleen Tinder-tilin, jotta löytäisi lemmikkinsä. 

Etsintätöiden rahoittamiseksi Emilia perusti keräyksen GoFundMe-sivustolle ja on tähän mennessä saanut kasaan yli 7 000 dollaria. Hän aikoo lahjoittaa ylimääräiset rahat eläintensuojelujärjestölle.

Ikävä rakasta lemmikkiä

Jackson on Emilielle hyvin rakas.

– Se on aina luonani, se on todellista rakkautta, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tarvitsen vain apua sen löytämiseen.

Lue myös:

    Uusimmat