Omatoiminen koira käveli aamuyöllä uuteen kotiinsa – yllättynyt Jokisten perhe sai uuden jäsenen: "Meillä ei ollut mitään aavistusta, miten se oli tullut sinne"

1:35
Tiedätkö, mitkä joulukasvit ovat myrkyllisiä lemmikeille?

Jokisten perhe sai uuden jäsenen. Omatoiminen hauva seikkaili tiensä uuteen perheeseensä keskellä yötä.

Yhdysvalloissa asuva Jack Jokinen oli ymmärrettävistä syistä hämmentynyt, kun hänen Emily-vaimonsa herätti hänet keskellä yötä ja kertoi löytäneensä kodista vieraan koiran, kertoo Today.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jack julkaisi kummallisesta tilanteesta päivityksen myös Twitteriin ansaitenkymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Myöhemmin mies selvitti koiramysteerin turvakameratallenteen avulla.

"Kodissamme oli mysteeripentu, eikä meillä ollut mitään aavistusta, miten se oli tullut sinne"

Selvisi, että nyt Suzy Pupman -nimellä kulkeva koira oli vaeltanut sisään Jokisten Philadelphiassa sijaitsevaan kotiin hieman aamukolmen jälkeen viime lauantaina, kun Jack oli jättänyt oven epähuomiossa auki lenkitettyään perheen koiraa, Jorge Pawsadaa eli Georgea.  Hieman myöhemmin Jokisten naapuri oli mennyt oven ohi ja kohteliaisuudesta työntänyt sen kiinni.

Turvakameratallenne paljasti, miten koira seikkaili tiensä Jokisten kotiin.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Kun Emily meni alakertaan etsimään tuttia parin kuukauden ikäiselle tyttärelle, hän löysi koiran istumassa lattialta.

– Hän herätti minut ja sanoi, että "vauva on kunnossa, mutta kodissamme on koiranpentu", Jack kertoo.

Jack meni tarkastelemaan tilannetta.

– Menin alakertaan ja ensimmäisessä kerroksessa, keskellä kotiamme, näytti istuvan kylmissään oleva märkä koiranpentu. Etuovi oli lukossa, takaovi oli lukossa, ikkunat kiinni, kaikki. Kodissamme oli mysteeripentu, eikä meillä ollut mitään aavistusta, miten se oli tullut sinne, Jack kertoo.

Perhe päätti viedä koiran eläinlääkärille, sen sijaan, että olisivat luovuttaneet sen adoptoitavaksi.  "Pentu" paljastui eläinlääkärin pakeilla 7–9-vuotiaaksi koiraksi. Koira oli kuitenkin alipainoinen ja nälkiintynyt, joten se vaikutti ikäistään nuoremmalta. 

"Tunsin paljon kylkiluita"

Koiralta ei löytynyt sirua, mutta sitäkin enemmän terveysongelmia. Sillä oli kirppuja ja punkkeja, hammasongelmia sekä haavoja tassuissa. Koira painoi vain reilut 8 kiloa, kun terve koira voisi painaa jopa 10 kiloa enemmän.

– Tunsin paljon kylkiluita. Kylkiluut ovat silmiinpistävin  asia siinä. Tämä koira ei voi mennä takaisin sinne, missä oli, vaikka sillä olisikin siru. En tiedä, oliko se onnekas vai ei, mutta sillä ei ollut sirua.

Suzyn kylkiluut näkyvät selvästi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ovi oli auki..."

Kun Jack päivitti Twitteriin tilanteen etenemisestä, moni kommentoija totesi koiran olevan nyt hänen.

– Kuulkaa. Ovi oli auki ja tervetulomatto oli ulkona. Mitä odotitte? Teillä on koira nyt, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

– Se alkoi todella tuntua siltä, että se oli meidän koiramme, Jack myöntää.

Ihmiset tarjoutuivat myös lahjoittamaan rahaa koiran hoitoon, ja hoitoapua tulikin lopulta tuhansien dollareiden edestä. Jack lupaa lahjoittaa Suzyn hoidosta ylijääneet rahat hyväntekeväisyyteen.

Koira viihtyy uudessa kodissaan

Vain muutaman päivän jälkeen Suzy on sopeutunut uuteen, itse valitsemaansa kotiinsa Jokisille. George-koira jopa luovutti yhden sängyistään sille, ja Suzy tulee Jackin mukaan toimeen myös perheen kuukauden ikäisen tyttären kanssa.

Jack huomauttaa, että jos koira ei olisi löytänyt oikeaa ovea, se tuskin olisi nähnyt enää uutta vuotta, jos jouluakaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja