Jokerien tuore omistaja Jari Kurri lupaa pian uutta tietoa käynnissä olevista neuvotteluista: "Viikon tai kahden sisällä"

6:41
Jari Kurrin haastattelu Antti Niemen ja Sami Lepistön sopimusten julkaisun yhteydessä.

Helsingin Jokerit tiedotti keskiviikkona maalivahti Antti Niemen ja puolustaja Sami Lepistön sopimuksista. Seuran tuore omistaja Jari Kurri lupasi uutisia uusista yhteistyökumppaneista muutaman viikon sisällä.

– Neuvotteluja käydään jatkuvasti, mutta vielä ei ole mitään tiedotettavaa. Uskoisin, että siltäkin rintamalta saadaan uutta tiedotettavaa viikon tai kahden sisällä ennen kuin hävitään lomille, Kurri sanoo MTV Urheilulle.

Kurri edelleen vahvisti, että tulevat yhteistyökumppanit ovat suomalaisia sijoittajia.

Vuonnna 2013 Kurri nimitettiin Jokerien general manageriksi. Nyt hän on myös seuran omistaja. Kaksi toimenkuvaa vaativat uudelleenjärjestelyjä.

– Aika näyttää, mitä kaikkea työ tulee sisällään pitämään, mutta uskoisin reissaamisen jäävän enemmän väliin. Enemmän toimistotyötä ja sponsoreiden kanssa olemista, Kurri sanoo.

Täysimittaisille kesälomille Kurrilla ei ole aikaa.

– Tässä ammatissa pitää olla koko ajan valmiina. Heinäkuun 22. päivää jo odottaa, kun pelaajat saapuvat. Ei tässä hirveästi varmaan lomailla, mutta edestakaisin mennään, Kurri sanoo.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja