Johnny Depp syöksyy kohti vararikkoa – törsää miljoonia viineihin, asuntoihin ja älyttömyyksiin

Hollywood-tähden ylellinen elämäntyyli on käymässä turhan raskaaksi tämän kukkarolle.

Näyttelijä Johnny Depp haastoi entiset taloudenhoitajansa oikeuteen tammikuussa. 

Depp väittää, että The Management Group (TMG) on kavaltanut häneltä yli 28 miljoonaa dollaria maksamalla palkkioita ilman hänen suostumustaan.

Tämän jälkeen TMG haastoi Deppin oikeuteen. Yrityksen mukaan Depp elää luksuselämää, johon hänellä ei ole varaa. Yritys arvioi, että Depp on hassannut keskimäärin jopa kaksi miljoonaa dollaria kuussa viimeisen 20 vuoden aikana.

TMG kertoo varoittaneensa Deppiä siitä, että tämä elää yli varojensa. Oikeuden asiakirjasta paljastuu lista asioita, joihin Depp upottaa miljoonia dollareita vuosittain.

Depp omistaa yhteensä 14 asuntoa ympäri maailmaa, mukaan lukien liki 20 hehtaarin huvilatontin Etelä-Ranskassa ja saarirykelmän Bahamalla. Lisäksi Deppillä on lukuisia asuntoja Hollywoodissa.

Depp on vuosien varrella käyttänyt 18 miljoonaa dollaria luksusjahtinsa varustamiseen ja korjaamiseen.

Kuukausittain hän käyttää 300 000 dollaria viineihin, joita hänelle lennätetään ympäri maailman. Sama raha menee kuukausittain henkilöstökustannuksiin, sillä Deppillä on 40 vakituista työntekijää.

Osa Deppin menoeristä on täysin järjettömiä. Hän esimerkiksi käytti kolme miljoonaa dollaria ampuakseen kirjailija Hunter S. Thompsonin tuhkat erikoisvalmisteisesta kanuunasta Aspenissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat