Jo kolme viikkoa sairaalassa viettäneen prinssi Philipin, 99, tila puhuttaa – käskettiinkö Harrya palaamaan kotiin?

8:01
Herttuatar Meghan esitti kohuhaastattelussa järkyttäviä väitteitä brittihovista – nämä olivat suurimmat paljastukset

Jo kolme viikkoa sairaalassa olleen prinssi Philipin tila puhuttaa. Joidenkin tietojen mukaan kohuhaastattelun vuoksi otsikoissa ollutta prinssi Harrya olisi käsketty palaamaan Britanniaan tavatakseen isoisänsä.

Brittihovin ympärillä vellova keskustelu on viime päivinä keskittynyt herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn haastatteluun, jonka he antoivat Oprah Winfreylle.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt sen sijaan kuningatar Elisabetin puolison prinssi Philipin vointi. 99-vuotias Edinburghin herttua vietiin sairaalaan helmikuun puolivälissä ja viime viikolla kävi ilmi, että hänelle on tehty sydänoperaatio.

Vaikka hovi on tiedotteissaan kertonut kaiken sujuneen hyvin, kertoo Vanity Fair -lehden kuninkaallisasiantuntija Katie Nicholl, että prinssi Philipin terveydentilan vuoksi Yhdysvaltoihin asettunutta prinssi Harrya olisi pyydetty palaamaan kotiin.

– Jotkut asiantuntijat ovat olleet vahvasti sitä mieltä, että Harryn ja Meghanin haastattelun ajankohtaa olisi pitänyt siirtää. Joidenkin tietojen mukaan prinssi Harrya olisi käsketty jopa palaamaan kotiin tavatakseen isoisänsä, Nicholl sanoi Express-lehden mukaan.

– Vahvistusta tälle ei ole tullut palatsin tai Sussexin herttuaparin tiedottajalta, mutta aihetta spekuloidaan paljon. Ajoitus ei olisi voinut olla kuninkaallisen perheen kannalta surkeampi. Haastattelu tuli todella vaikeaan aikaan, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja