Jenkkisivusto ”tyrmää” Suomen: Ruoka kamalaa, joulupukki idiootti ja saunakin yliarvostettu

Jenkkisivuston huumorilistauksen mukaan Suomi on melko ruma ja tylsä paikka, jossa ei ole edes mitään söpöä.

Jenkkisivusto ”tyrmää” Suomeen matkustamisen humoristisilla väitteillä.

Humoristisista listauksistaan tuttu buzzfeed.com on tällä kertaa ottanut hampaisiinsa Suomen. Sivusto listaa 38 syytä, miksi tänne ei kannata suunnata lomailemaan.

Sivuston mukaan Suomi ei ole kovin kaunis, eivätkä maisemat tai paljon hehkutettu kesä suoranaisesti salpaa henkeä. Kuvituksena käytetään tuttuja metsämaisemia, syksyistä lenkkipolkua ja koivumetsää.

Helsinkiä juttu kuvaa vain yhdeksi pääkaupungiksi muiden joukossa. Ruoankin suhteen ollaan skepitisiä: kauppatorin sienivalikoimaa esittelevän kuvan yhteydessä mietitään, ettei Suomesta löydy mitään hyvää syötävää. Saunat ja kesämökitkin ovat yliarvostettuja, eikä yöllä kylmään veteen pulahtaminen tunnu ajatuksena nautinnolliselta, sivusto toteaa.

Huumori näyttäytyy sivuston useissa maininnoissa. Se, ettei aurinko koskaan laske, on tylsää, eikä talvisesta Suomesta löydy edes "söpöä matkustustapaa". Kuvassa pörheä poro vetää rekeä. Huskyja esittelevässä kuvassa vakuutetaan myös, ettei Suomessa ole mitään söpöä – ei yhtään mitään. Makkarakin on surkeaa.

– Eikä kukaan edes muista tätä idioottia, Buzzfeed julistaa joulupukin kuvasta.


Lue myös:

    Uusimmat