Jättääkö prinsessa Märtha Louise Norjan? Shamaanirakas osti hulppean lukaalin Los Angelesista

5:52
Norjan prinsessa Märtha Louise vieraili Suomessa - kertoi avoimesti erityisherkkyydestään

Norjan prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verrett on ostanut uuden talon kotikonnuiltaan Los Angelesista.

Norjan prinsessan Märtha Louisen aikeet muuttaa pois kotimaastaan saattavat olla lähempänä toteutua kuin koskaan aiemmin. Prinsessa rakastui pari vuotta sitten amerikkalaiseen shamaaniin Durek Verrettiin, joka kertoi norjalaislehti Se og Hørin mukaan ostaneensa talon Los Angelesista.

– Märtha, täällä me tulemme asumaan, shamaani hehkutti lehden otsikon mukaan Instagram-tilillään, jossa hän kertoi myös hieman yksityiskohtia hulppeasta lukaalistaan.

– Tässä minä seison patiollani. Täältä voi nähdä läntisen Hollywoodin yli. Jos taivas olisi vähän kirkkaampi, näkymä olisi vielä parempi, suorastaan Santa Monicaan asti, Verrett hehkutti norjalaislehden mukaan videolla.

Videot eivät ole enää nähtävillä, sillä ne on julkaistu Instagramin Stories-osiossa ja ovat nähtävillä vain vuorokauden.

– Voin kertoa yhden asian. Sitä (avioliittoa) ei ole suljettu pois, hän sanoi Daily Mailille ja antoi samalla ymmärtää, että Märtha Louise olisi aikeissa jättää kotimaansa taakseen.

– Suunnitelmamme on asua joskus yhdessä. Ei Norjassa, mutta Yhdysvalloissa, hän täräytti.

Märtha Louise myönsi vasta tämän vuoden huhtikuussa norjalaislehti VG:n haastattelussa, että muutto on todellakin suunnitteilla.

– Juuri nyt asiaa on vaikeaa suunnitella koronan takia, mutta suunnitelmissa on muuttaa. Lapset tulevat tietysti mukaan, Märtha Louise sanoi viitaten kolmeen teini-ikäiseen tyttäreensä.

Lehtitietojen mukaan uudessa Los Angelesin talossa pitäisikin olla omat huoneet myös 18-vuotiaalle Maud Angelicalle, 16-vuotiaalle Leah Isadoralle ja 12-vuotiaalle Emma Tallulahille. Lisäksi talossa on muun muassa suuri terassi, uima-allas ja poreallas.

Prinsessan keväällä antamien kommenttien mukaan perhe ei kuitenkaan aio missään tapauksessa luopua Norjan Lommedalenissa sijaitsevasta kodistaan.

– Meillä täytyy olla koti Norjassa. Tulemme yhä viettämään paljon aikaa täällä. Emme voi jättää kaunista Norjaa kokonaan.

Märtha Louise on asunut ulkomailla myös aiemmin. Prinsessa ja tämän edesmennyt ex-mies Ari Behn asuivat lapsineen Lontoossa vuodet 2012–2014. Pari oli naimisissa vuodet 2002–2017. Behn menehtyi tehtyään itsemurhan joulupäivänä 2019.

Suhde shamaaniin on herättänyt Norjassa jopa spekulaatioita prinsessan mielenterveydestä. Märtha Louise on kertonut Instagramissa myös rasistisista viesteistä, joita pariskunta on saanut.

– Isäni on sanonut minulle pienestä pitäen, että minun tulee olla rehellisesti se, kuka minä olen, sillä muuten ihmiset näkevät lävitseni. Luulen, että hän on saattanut muutaman kerran katua sitä, että on sanonut niin, Märtha Louise vihjasi Vanity Fairin haastattelussa siitä, kuinka kuningas Harald ja kuningatar Sonja reagoivat uutisiin aluksi.

Pari kertoi kuitenkin lehdessä, että kuningaspari on antanut jo siunauksensa myös mahdolliselle avioliitolle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja