Kuukausia erossa olleilta Märtha Louiselta ja shamaanirakkaalta iloinen perheuutinen – norjalaiset järkyttyivät

5:52
Prinsessa Märtha Louise vieraili Suomessa - kertoi kärsineensä vuosien ajan ikävästä vaivasta

Norjan prinsessa Märtha Louise kommentoi VG-lehden pitkässä haastattelussa aikeitaan muuttaa ulkomaille.

Norjalaiset kauhistuivat noin kaksi vuotta sitten, kun prinsessa Märtha Louise paljasti seurustelevansa yhdysvaltalaisen shamaanin Durek Verrettin kanssa. 

Shamaani järkytti norjalaisia jälleen vuosi sitten vihjaamalla, että pariskunta olisi suunnitellut jo häitä. 

– Voin kertoa yhden asian. Sitä (avioliittoa) ei ole suljettu pois, hän sanoi Daily Mailille ja antoi samalla ymmärtää, että Märtha Louise olisi aikeissa jättää kotimaansa taakseen.

– Suunnitelmamme on asua joskus yhdessä. Ei Norjassa, mutta Yhdysvalloissa, hän täräytti.

Prinsessa Märtha Louise kommentoi aihetta helmikuussa Norjan TV2:ssa esitetyssä Helt Harald -ohjelmassa hyvin varovaisesti toteamalla, että muutto Yhdysvaltoihin voisi joskus olla mahdollinen. Norjalaislehti VG:n tuoreessa haastattelussa prinsessa sen sijaan myönsi jo suoraan suunnittelevansa muuttoa.

– Juuri nyt asiaa on vaikeaa suunnitella koronan takia, mutta suunnitelmissa on muuttaa. Lapset tulevat tietysti mukaan, Märtha Louise sanoi viitaten kolmeen teini-ikäiseen tyttäreensä Maud Angelicaan, Leah Isadoraan ja Emma Tallulahiin.

Prinsessan mukaan perhe aikoo kuitenkin pitkää kotinsa Norjan Lommedalenissa.

– Meillä täytyy olla koti Norjassa. Tulemme yhä viettämään paljon aikaa täällä. Emme voi jättää kaunista Norjaa kokonaan.

Märtha Louise on asunut ulkomailla myös aiemmin. Prinsessa ja tämän edesmennyt ex-mies Ari Behn asuivat perheineen Lontoossa vuodet 2012-2014.

VG:n haastattelussa prinsessa vastasi suoraan myös häihin liittyvään kysymykseen.

– Ei, häitä ei ole vielä tulossa.

Pariskunta ei ole nähnyt toisiaan sen jälkeen, kun Durek vieraili Norjassa joulun tienoilla.

– Hän on Los Angelesissa, emmekä tiedä, milloin tapaamme seuraavan kerran, Märtha Louise sanoo.

Prinsessa on kertonut avoimesti myös siitä, kuinka pari on saanut rasistisia kommentteja ja jopa tappouhkauksia suhteensa aikana. Hänen mukaansa Durek on myös ollut ahdistunut siitä, kuinka hänet on esitetty Norjan lehdistössä negatiivisessa valossa. Viime aikoina hän on kuitenkin Märtha Louise mukaan alkanut suhtautua Norjaan myönteisemmin.

– Alussa kaikki oli niin negatiivista, mutta nyt hänellä on täällä jo ystäviä. Ihmiset tulevat juttelemaan hänelle, kun olemme ulkona ja Durek on alkanut pitää Norjasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja