Tämä tilanne päätti Patrik Laineen ottelun – suomalaisen kipu näkyy videolla

Tulosruutu: Coloradon Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen mässäilivät tehoilla kauden avausottelussa.

Patrik Laine loukkaantui Columbus Blue Jacketsin kauden ensimmäisessä ottelussa jääkiekon NHL:ssä, kun Carolina Hurricanes -puolustaja Brett Pesce taklasi häntä.

Pääkuvan videolta voi ihastella Coloradon Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen tehoilua NHL-mestarin kauden avausottelussa.

Laine kilvoitteli toisessa erässä kiekosta päädyssä Pescen kanssa ja kiilasi laidan puolelle. Samalla kun suomalaishyökkääjä rynnisti laidalle, Pesce niittasi häntä, ja Laineen oikea käsi jäi ikävästi Pescen sekä lasin väliin. Laine tuskaili tilanteen jälkeen vaihtopenkillä, ja hänen ottelunsa oli ohi.

Laineella tiedotettiin olevan ylävartalovamma. Hänen loukkaantumiseensa johtanut tilanne näkyy CBJ Centerin jakamalla videolla.

Laine ehti ennen loukkaantumistaan pelata 7 minuuttia ja 49 sekuntia. Hän oli viimeistellyt Columbuksen 1–0-maalin terävällä laukauksella, kun toinen erä oli vanhentunut vasta 11 sekuntia.

Carolina voitti ottelun lopulta 4–1. Suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi kirjasi Hurricanesin riveissä yhden syöttöpisteen.