Janni Hussin pahoin syksyllä loukkaantunut Harri-koira sai eläinlääkäriltä huojentavia uutisia: "Nyt on kärryt heivattu varastoon"

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Janni Hussi iloitsee Instagramissa Harri-koiransa toipuneen ikävästä loukkaantumisesta.

Radiojuontaja Janni Hussin Instagram-seuraajille tutuksi on vuosien mittaan tullut myös Hussin Harri-koira. Hussi kertoi lokakuussa sosiaalisessa mediassa Harrin loukanneen itsensä pahasti. Koira oli murtanut tassunsa hypättyään alas sohvalta ja joutui leikkaukseen.

Leikkauksen jälkeen Hussi kertoi liikkuneensa lemmikkinsä kanssa ulkona tavalla, jota hän oli aiemmin kauhistellut. 

– Joskus nauranu näille rattaille. Suora leikkaus tähän hetkeen. Pyörrän puheeni, nää on jalkapotilaalle aivan best! Pääsee haisuttelemaan ulkoilmaa ja päästään kaikki samaan aikaan ulkoilemaan, Hussi kirjoitti jakaessaan Instagramissa kuvan, jossa ulkoilutti koiraansa lemmikeille tarkoitetuissa rattaissa.

Lauantaina juontaja kuitenkin kertoi monien seuraajiensa iloksi Harrin saaneen eläinlääkärissä hyviä uutisia.

– Viime viikolla lekuri nappasi röntgenin murtuneesta tassusta ja koipi on parantunut paremmin kuin uskallettiin edes toivoa! Nyt on kärryt heivattu varastoon ja ruvettu rohkeammin kävelemään. Tänään ihanassa ilmassa herra köpötti hienosti jo 5 km! Jahuuu! Hussi riemuitsi ja julkaisi kuvan, jossa lemmikki ja omistaja ulkoilevat aurinkoisessa talvisäässä lähes sävy sävyyn olevissa takeissa.

Leikkauksen jälkeen kipeä tassu lastoitettiin. Hussi kertoi marraskuussa MTV Uutisille jännittävänsä sitä, kuinka lastan poistoa seuraava kahden kuukauden jakso ilman hyppimistä ja riehumista tulisi sujumaan 8-vuotiaalta koiralta.

Haasteita arkeen toi myös se, ettei Harri voinut loukkaantuneena olla yksin kotona. Tämän vuoksi Hussin piti suunnitella aikataulut tarkkaan avopuolisonsa Joel Harkimon kanssa. Pariskunta joutui pyytämään karvaiselle kaverilleen myös lapsenvahtiapua.

– Mentiin yksi päivä ulos syömään Joelin kanssa, joten jouduttiin hankkimaan Harrille lapsenvahti. Hyvää harjoittelua, rattaat ja kaikki, Hussi naurahti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja