Janni Hussin Harri-koira joutui leikkaukseen loukattuaan jalkansa: "Olen itkenyt silmät päästä"

Janni Hussi paljastaa yllättävän erikoistaitonsa 0:43
Janni Hussi paljastaa yllättävän erikoistaitonsa.

Harri-koira on päässyt jo leikkauksesta kotiin. 

Nykyisin radiojuontajana työskentelevä Janni Hussi kertoo ikävästä viikonlopustaan Instagram-tilillään. Hänen Harri-koiransa oli loukannut jalkansa. Viikonlopun aikana ei ollut leikkaavaa ortopediä töissä, joten koira oli joutunut olemaan tuskissaan kipujen kanssa. 

– Harri loukkasi etujalkansa ja on parhaillaan leikkauksessa. Jalassa murtumia ja sijoiltaan menoja. Viime yö nukuttiin sohvalla, lattialla ja milloin missäkin. Päivystyksestä saatiin lasta jalkaan ja kovat aineet helpottamaan kipua, joka on heittämällä ollut pienelle rakkaalle infernaalista., Hussi kirjoittaa. 

–  Oon itkeny silmät päästäni avuttomuutta kun toinen on kärsinyt vieressä. Soittanut kaikki mahdolliset ja mahdottomat ensiavut, mutta missään ei ollut päivystävää leikkaavaa ortopediä viikonloppuna töissä, Hussi jatkaa kirjoituksessaan.

Hussi kertoi maanantaina (12.10.) Instgram Stories -osiossa, että koiran leikkaus oli mennyt hyvin. Kuvassa koira makaa sohvalla jalka kipsissä. Video säilyy käyttäjän tilillä 24 tuntia sen julkaisusta. Näet sen tästä



Lue myös:

    Uusimmat