Janni Hussi julkaisi rehellisen kuvaparin saunasta: "Voiko ihminen muuta toivoa?"

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Janni Hussi kertoo sosiaalisessa mediassa olleensa aina ahkera saunoja.

Radiojuontaja-yrittäjä Janni Hussi julkaisi vuoden alussa sosiaalisessa mediassa fiilistelynsä saunakulttuuria kohtaan. Hussi jakoi Instagram-seuraajilleen kuvaparin, jossa hän vihtoo menemään saunassa istuessaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sauna, vihta & avanto. Voiko ihminen muuta toivoa? Etenki noi kaks ekaa on lähellä sydäntä, Hussi toteaa päivityksessään. 

Hussi kertoo lisäksi olleensa lapsuudessaan ahkera saunoja isoisänsä kanssa. Naisen mukaan hänellä oli isoisänsä kanssa tapana kerätä kesän aikana vino pino vihtoja pakastukseen talvea varten. Hussin isoisällä on yhä oma arkkupakastin varattuna vihdoille. 

– Sit lämmiteltiin koko päivä savusaunaa meikä mandoliini hyvänä apurina, vihdottiin niin että koko naama oli noessa ja pyörittiin lumihangessa. Kitattiin vissyä ja kääriydyyttiin kylpytakkeihin. Parhaita lapsuuden muistoja!

Hussi kertoi MTV Uutisille joulukuussa, että vuosi 2020 tulee pysymään hänen elämässään aina todella erityisenä vuotena, sillä sen aikana hän toteutti unelmansa kavuttuaan radiotyön huipulle saatuaan työn Suomipopin Aamulypsyn juontajana Anni Hautalan äitiysloman sijaisena. 

– Yksi elämäni suurimmista haaveista on toteutunut, mutta samaan aikaan hienojen juttujen kanssa on tapahtunut ihan hirveitä. Tämä on ollut ristiriitojen vuosi, hän summasi kulunutta vuotta, kun uuden Ennätystehdas-kauden kuvaukset olivat joulukuussa loppusuoralla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja