Jääkiekkofaneille loistouutisia NHL-megatähti Erik Karlssonista

Ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson on ilmoittanut, että hän pystyy pelaamaan jääkiekkoliiga NHL:n tähdistöottelussa San Josessa lauantaina, NHL tiedottaa verkkosivuillaan. Taituri edustaa tähdistöottelussa Tyynenmeren divisioonan joukkuetta.

San Jose Sharksissa pelaava Karlsson on ollut viimeiset kolme ottelua sivussa alavartalovamman vuoksi, mutta nyt hän on jälleen sanojensa mukaan valmis pelaamaan.

– Tunnen oloni hyväksi. Se on tähdistöottelu ja kykenen tekemään kaikkea, joten se on hyvä alku, Karlsson kommentoi toimittajille.

Aiemminkin NHL:n tähdistöotteluissa nähdyn Karlssonin mukaan on tärkeää, että hän pääsee pelaamaan tähdistöpelin nykyisessä kaupungissaan faniensa edessä. Uutinen on ilahduttava myös lukuisille jääkiekosta nauttiville ihmisille San Josen ulkopuolella, kun tähdistöottelussa on mahdollista nähdä ruotsalaisen juonikasta taituruutta.

Maailman taitavimpien pelaajien joukkoon arvotettu Karlsson on voittanut NHL:n parhaalle puolustajalle valittavan palkinnon kahdesti: 2012 ja 2015. Hän siirtyi täksi kaudeksi San Joseen edustettuaan aiemmin Ottawa Senatorsia.

Karlsson on iskenyt tällä kaudella 47 ottelussa pisteet 3+40=43.

Huomenta Suomen Tulosruutu 1:04
Videolla NHL-raporttia Huomenta Suomesta.

Lue myös:

    Uusimmat