Itkuvaroitus! Arnold-hanhea oltiin viemässä leikkaukseen, kun ovelta kuului hento koputus: "Se oli kiihtynyt, koska ei päässyt sisään"

Päivän koskettavin video: Hanhi pysyi rakkaansa rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä 1:34
Hanhi pysyi rakkaansa rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä

Villieläinkeskus hoivasi Arnoldiksi nimettyä hanhea, kun hoitohuoneen oveen koputteli hanhen kumppani. Se päivysti päiväkausia klinikan ulkopuolella ollakseen Arnoldin lähellä.

Hanhien koskettava rakkaustarina päätyi otsikoihin, kun kanadanhanhi ei jättänyt kumppaniaan edes leikkausoperaation aikana. Massachussetsissa sijaitseva villieläinkeskus oli havainnut läheisessä lammessa asuvan, Arnoldiksi nimetyn kanadanhanhen ontuvan ja kaatuilevan. Keskus kävi loukuttamassa hanhen, jotta se voitiin tutkia.

Jalka olikin murtunut – leikkauksen aikana koettiin yllätys

Arnoldin jalasta löytyi tutkimuksissa kaksi murtumaa. Koska lintu oli pahasti loukkaantunut, se piti leikata. Seuraavana päivänä koettiin kuitenkin suuryllätys.

– Kun valmistauduimme nukuttamaan Arnoldin [leikkausta varten], kuulimme klinikan ovelta hentoa koputtelua. Käännyimme katsomaan, ja Arnoldin kumppani oli taapertanut kuistille ja yritti murtautua klinikalle, villieläinkeskus kuvaili Facebookissa.

"Se oli kiihtynyt, koska ei päässyt sisään"

Koputtelija oli hanhi, jonka kanssa Arnold on asunut naapurilammessa yhdessä jo vuosien ajan.

– Kumppani oli jotenkin ymmärtänyt, missä Arnold on, ja se oli kiihtynyt, koska ei päässyt sisään.

Hanhea ei voitu laskea sisään, mutta se ei suostunut lähtemään. Kumppani tuijotti Arnoldin hoitotoimenpiteitä ikkunan läpi koko leikkauksen ajan.

Arnold asetettiin ikkunan eteen – näin rakastunut hanhipari näkee toisensa

Kun Arnold oli leikattu ja sen räpylä sidottu, se asetettiin lähelle ovea, jotta hanhipari sai nähdä toisensa.

– Sen puoliso rauhoittui välittömästi ja suki Arnoldia oviaukon läpi, keskus ihastelee.

Arnold tullee parantumaan täysin, mutta sitä ei vielä voida palauttaa luontoon. Sen puoliso päivystää edelleen keskuksen ulkopuolella. Arnoldin hoitotoimenpiteet tehdään oven vieressä, jotta sen puoliso saa nähdä Arnoldia mahdollisimman paljon.

Katso myös: Kun Frank soittaa kitaraa, Tico-papukaija "laulaa" mukana:

Lue myös:

    Uusimmat