Cortnie pelasti haukan altaasta – pöllämystynyt lintu mieltyi naiseen liikaakin: "Pelkään nyt henkeni edestä"

Cortnie pelasti haukan – lintu mieltyi naiseen liikaakin 1:59
Cortnie Langley ojensi haukalle auttavan kätensä – mutta sitten lintu ei lähtenytkään pois!

Cortnie Langley ojensi piha-altaaseensa pudonneelle haukalle auttavan kätensä. Pelastusoperaatio sai erikoisen käänteen, kun lintu takertui Cortnien käteen, mutta ei lähtenytkään pois!

Amerikkalaisnainen joutui erikoiseen tilanteeseen pelastettuaan pulassa olleen linnun. Cortnie Langley huomasi piha-altaassaan haukan, joka ei päässyt pois vedestä.

"Onneksi onnistuin nostamaan sen käsin"

Lintu vain kellui paikallaan, ja Cortnie päätti yrittää auttaa. Hän ojensi linnulle keppiä, joka kuitenkin oli liian heikkolaatuinen, eikä pelastusoperaatio onnistunut. Lopulta Cortnie yksinkertaisesti päätti tarjota linnulle käsivarttaan.

– Kun olin nähnyt linnun painuvan pinnan alle kerran tai kahdesti, tiesin, että minun on nyt pakko vain nostaa se sieltä. Onneksi onnistuin nostamaan sen käsin, Cortnie kuvaili CNN:lle.

Lintu jäi käsivarrelle kököttämään: "Pliis, lennä pois"

Haukka takertui Cortnien käsivarteen – eikä enää päästänyt irti. Katso tilanne yllä olevalta videolta!

– En tiedä, mitä tehdä nyt. Olet päässyt pois vedestä, olet turvassa. Kaikki on hyvin. Pliis, lennä pois, Cortnie jutteli linnulle.

Haukka kuitenkin oli haluton lähtemään; sen sijaan se kuivatteli itseään Cortnien käsivarrella häntä tuijottaen. Nainen yritti asettaa linnun kivelle, mutta se oli haluton päästämään irti.

– Pelastin haukan, mutta nyt pelkään henkeni edestä. Tämä on varmaan villein asia, jonka olen koskaan tehnyt. Joo, ole hyvä, lennä pois, anna mennä, Cortnie jutteli linnulle.

"Olen kiitollinen siitä, että olin oikeaan aikaan oikeassa paikassa"

Kymmenen minuutin kohdalla Cortnien käsivarsi vapisi jo pahasti, mutta sekään ei lintua haitannut. Kuivateltuaan itseään 20 minuuttia haukka lopulta lehahti pois.

Cortnie on iloinen voituaan auttaa lintua, sillä hän rakastaa eläimiä.

– Olen kiitollinen siitä, että olin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Tekisin sen todellakin uudelleen, jos täytyisi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat