Mainos

Isän uhraus pelasti kolmevuotiaan tyttären hengen: "Jokainen vanhempi tekisi näin!"

"Maailman paras isä" antoi tyttärelleen oman munuaisensa.

Lee Chester, 37, antoi tyttärelleen korvaamattoman lahjan: munuaisen. Kolmevuotias Esme-tytär tarvitsi uuden elimen hänen omien munuaistensa petettyä. 

Chester halusi taata kolmivuotiaalle tyttärelleen parhaan mahdollisen lapsuuden, ja luovutti oman munuaisensa tälle.

– Jokainen vanhempi tekisi näin, sanot vain ”kyllä”, se lukee sopimusehdoissa, mies vitsaili aiheesta.

Esme sai aiemmin hengenvaarallisen halvauksen, mutta selviytyi. Syytä munuaisten pettämiseen ei ole löytynyt; tila havaittiin rutiiniverikokeissa. Tyttö kävi ennen elinluovutusta dialyysissa joka ikinen päivä 14 kuukauden ajan, kertoo the Sun. Yksi hoitokerta kesti 12 tuntia!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös tytön äiti, Rachel, testattiin elinluovutusta varten, mutta isä sopi luovuttajaksi paremmin. Chester kehottaa ihmisiä harkitsemaan elinluovuttajaksi ryhtymistä, sillä se pelastaisi ihmishenkiä. Tytärtään hän pitää kovatahtoisena nuorena naisena.

– Hän on voimakastahtoinen, se on osa sitä kaikkea, mitä hän on joutunut kokemaan. Hän tuntee oman mielensä, hän on hauska, huolehtiva ja sanoo rakastavansa meitä koko ajan. Hän on sanut tästä kaikesta myös voimaa, isä kuvailee.

– Hän on viettänyt munuaisosastolla niin pitkiä aikoja, että käyskentelee ympäriinsä kuin omistaisi paikan, ja pomottaa henkilökuntaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös tulevaisuus näyttää valoisalta, vaikka edessä on vielä useita sairaalakäyntejä. Esmen äiti Rachel kehuu perhettään sosiaalisessa mediassa.

– Juhlimme tulevaisuutta, kiitos maailman parhaan isän. Hän on antanut tyttärellemme paljon enemmän kuin lahjan: mahdollisuuden parempaan, terveempään elämään, ja tulemme opettamaan tytölle, että kaikki todella on mahdollista. Kaksikko voi hyvin, ja kaikki näyttää toimivan upeasti. Elinluovutus muuttaa elämiä – ryhdy luovuttajaksi tänään, äiti kirjoittaa.

Tärkeitä ohjeita jokaiselle perheelle:

1:29

1:16

Lähde: Thesun.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.