Isän julma pila: Vihjaili pojalleen matkasta Disneylandiin, veikin aivan muualle – lohduton kuva lapsesta matkalaukun kanssa suretti monia

2:27
Isä esitti antavansa tyttärelleen lahjaksi auton – tyttö saikin jotain aivan muuta!

Isä huijasi poikaansa pahemman kerran. Poika luuli olleensa matkalla Disneylandiin, mutta päätyikin jonnekin aivan muualle.

Vanhemmat ovat harjaantuneita pienten valkoisten valheiden kerronnassa. Lapsena meille syötetään esimerkiksi tarinaa Korvatunturilla asuvasta punanuttuisesta herrasta, joka palkitsee kiltit lapset lahjapaketein jouluaattoisin. Tällainen harmiton valhe tuskin on haitaksi kasvavalle lapselle. Mutta, entä jos vanhempi tekeekin astetta julmemman jekun?

Hiljattain vietettiin aprillipäivää, joka tunnetaan päivänä, jolloin muiden jekuttaminen on luvan kanssa sallittua. Muun muassa brittiläismedia The Sun kertoo isästä, joka jekutti pientä poikaansa.

Pojan haaveet murskautuivat

Brittiläinen stand up -koomikko Joe Heenan vakuutti pojalleen, että he menevät unohtumattomalle lomamatkalle ja pojan tulisi pakata matkalaukkunsa reissua varten. Isä oli vihjaillut vievänsä pojan paikkaan, joka loppuu -land-päätteeseen. Poika tietenkin kuvitteli, että he lähtevät taianomaiseen lomakohteeseen, jossa kuuleman mukaan unelmat toteutuvat.

– OMG! Mennäänkö me todella Disneylandiin, poika oli kysynyt innoissaan isältään.

Isä ei todellakaan vienyt Disneylandista haaveilevaansa poikaa tapaamaan Mikki Hiirtä tai muitakaan Disney-hahmoja. Pojan haaveet murskautuivat, kun isä kuljetti hänet superedulliseen Poundland-kauppaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

UNILAD uskoo, että poika on mitä luultavimmin tottunut isänsä kepposiin, isä kun on ammatiltaan koomikko. Oli isä sitten naurattamisen ammattilainen tai ei, poika oli varmasti pettynyt – aivan kuten ihmiset sosiaalisessa mediassa.

"Tuo on oikeastaan surullista"

Isä kertoi tekemästään jäynästä Twitterissä jakamalla samalla kuvan hänen pojastaan, joka seisoi matkalaukun kanssa halpaketjukaupan edessä. Pila kirvoittikin laajalti keskustelua muiden käyttäjien keskuudessa. Moni Twitter-käyttäjä oli surullinen pojan puolesta, ja he pitivät aprillipilaa julmana.

– Tuo on oikeastaan surullista. Sinun pitäisi viedä poikasi Disneylandiin hyvittääksesi tämän pilan, eräs nainen kommentoi.

– Kun kerran menitte noin halpaan markettiin, anna hänen täyttää matkalaukkunsa karkista, yksi kommentoijista sanoi.

Eräs mies kehotti Disneylandia lahjoittamaan pojalle ilmaiset liput teemapuistoon. Hänen ehdotuksessaan oli kuitenkin koira haudattuna.

– Paha isä, paha isä! Disneyland, lähetä pojalle muutama lippu ilmaiseksi, mutta pitäkää huoli, että pojan isä saa odottaa parkkipaikalla, mies ehdottaa naurahdellen.

Lähde: UNILAD, The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja