Vanhemmat etsivät lastenhoitajaksi Disney-prinsessaa: "Tiedämme, ettei tämä ole normaali pyyntö..."

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05
Milja on työkseen juhlien prinsessa.

Englantilainen pariskunta etsii lastenhoitajaa 5-vuotiaille kaksostytöilleen. Vanhempien toiveena on, että tehtävään valittu henkilö esittäisi joka kuukausi eri Disney-prinsessaa. Astetta mielikuvituksellisemmasta lastenhoitajan paikasta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto. 

Työpaikkailmoituksissa näkee välillä jos jonkinlaisia toiveita. Eräs brittiläinen pariskunta on herättänyt netissä hilpeyttä hieman erikoisemmalla ilmoituksellaan.

Brittiläisellä Childcare.co.uk-lastenhoitosivustolla julkaistussa työpaikkailmoituksessa pari kertoo etsivänsä lastenhoitajaa 5-vuotiaille kaksostytöilleen. Brookmans Parkissa asuva perhe toivoo myös, että lastenhoitaja pukeutuisi töihin tullessaan Disney-prinsessaksi. He toivovat hänen myös vaihtavan prinsessan hahmosta toiseen kuukausittain ja luovan ympärilleen hauskan, hahmolle ominaisen ilmapiirin.

Perhe kirjoittaa ilmoituksessaan: "Tiedämme, ettei tämä ole normaali pyyntö lastenhoitajille. Uskomme kuitenkin, että tyttömme voisivat oppia tärkeitä arvoja, kuten päättäväisyyttä, myötätuntoa, pelottomuutta ja kunnianhimoa prinsessa Tianan, prinsessa Annan, Bellen ja Tuhkimon kaltaisilta vahvoilta ja samaistuttavilta roolimalleilta."

Disney-aiheista puuhaa 

Perhe tarjoaa prinsessana esiintyvälle ”Disney-hullulle” lastenhoitajalle osa-aikaista työtä ja noin 40 000 punnan eli hieman yli 46 300 euron vuosipalkkaa. Hoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa hakea tytöt koulusta, laittaa ruokaa sekä puuhailla heidän kanssaan kaikkea Disney-maailmaan liittyvää, kuten piirtää, laulaa ja leipoa.

Ilmoituksessa lukee myös, että lastenhoitajan ei tarvitse ostaa asuja itse, vaan perheen vanhemmat hoitavat sen. 

Pelkkää lastenleikkiä homma ei kuitenkaan olisi, sillä vanhemmat haluavat, että lastenhoitaja pitäisi tarvittaessa myös yllä kuria ja järjestystä. Lapset saattavat nimittäin vanhempien mukaan olla välillä ”varsinaisia pikku terroristeja”.

Lue myös:

    Uusimmat