Isän ja pojan koskettava kuva muistuttaa perheen tärkeydestä: "Teen vain työtäni isänä"

Sosiaalisessa mediassa nopeasti leviämään lähtenyt kuva isästä ja pojasta kiteyttää hyvin sen, mitä perheelle omistautuminen todellisuudessa tarkoittaa. 

Kun alle kaksivuotias Andre Jesse sai vakavan astmakohtauksen aiemmin tällä viikolla, hänen äidillään ei ollut muuta mahdollisuutta kuin viedä poika sairaalaan. Poika on kärsinyt astmasta syntymästään saakka, mutta tällä kertaa astmalääkkeet eivät tehonneet, vaan poika piti kiidättää ensiapuun.

Monta päivää kestäneen sairaalareissun aikana äiti otti koskettavan kuvan pojasta ja hänen väsyneestä isästään. Nyt kuva ja sen taustalla oleva tarina on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.

"Hän on todella väsynyt, mutta hän on täällä"

Äiti kertoo isän olleen koko sunnuntain kotona heidän kahden tyttärensä kanssa sillä aikaa, kun äiti ja poika olivat sairaalassa. Yövuoroa tekevä isä oli joutunut valvomaan päivät lastensa kanssa, eikä ollut nukkunut moneen päivään.

Maanantaina yövuorosta päästyään isä ei suinkaan mennyt kotiin nukkumaan, vaan kiiruhti poikansa luo sairaalaan. Isän epäitsekäs teko kosketti hänen vaimoaan niin paljon, että hän päätti jakaa kuvan miehensä teosta sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Huone oli todella pieni! Siellä oli tilaa ainoastaan pinnasängylle ja tuolille, joka muuttui sängyksi. Siksi hän meni sängyn alle, koska ei halunnut herättää minuakaan, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on kuva ahkerasta miehestä, joka omistautuu perheellensä. Työskenneltyään ensin koko yön hän on nyt täällä sairaalassa poikansa kanssa. Hän on todella väsynyt, mutta hän on täällä, Facebookissa julkaistussa kuvassa kerrotaan.

Kuva isästä nukkumassa sängyn alla on lähtenyt leviämään nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen. Isä on ihmeissään siitä, miksi kuva aiheutti niin suuren suosion.

– En tee mitään muuta kuin työtäni isänä, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat