Mainos

Isän etsintäkuulutukselle mieletön menestys – autistiselle pojalle ropisee nokkamukeja maailmalta

Isän epätoivoinen etsintäkuulutus on tuottanut tulosta.

Marc Carter, 42, on kolmen lapsen isä Englannista. Hän lähti metsästämään maailmanlaajuisesti sinisiä Tommee Tippee -merkkisiä nokkamukeja, jotka voisivat pelastaa hänen poikansa.

Carterin 14-vuotias Ben-poika on autistinen, eikä suostu juomaan mistään muusta kuin kyseisestä sinisestä nokkamukista.

– Hän kuolisi mieluummin, isä kertoi hiljattain People-lehdelle.

Pelolle oli todella aihetta, sillä Beniä oli hoidettu jo kahdesti sairaalassa nestehukan vuoksi, kun tämä oli kieltäytynyt juomasta useana päivänä peräkkäin.

Ongelma piili siinä, ettei kyseistä nokkamukimallia valmisteta enää. Itse asiassa sen valmistus lopetettiin jo 10 vuotta sitten. Tämän vuoksi isä julkaisi sosiaalisessa mediassa etsintäkuulutuksen, jossa toivoi, että ihmiset lähettäisivät kyseisiä mukeja Benille. Sosiaalisen median valta olikin huikaiseva, ja metsästys tuotti tulosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisat ihmiset ovat lähettäneet perheelle mukejaan, mutta myös kyseisiä nokkamukeja valmistanut yritys, Tommee Tippee, on kantanut huikealla tavalla kortensa kekoon.

Perheen puolesta kampanjoineesta yrityksestä kaivettiin esiin nokkamukin vanhat valmistussuunnitelmat ja muotit, ja mukeja aiotaan tehdä pelkästään Beniä varten oma 500 kappaleen erä.

Lähteet: MashablePeopleSomeecards

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.