Mainos

"Hän kuolisi mieluummin" – poika ei juo kuin tietynlaisista mukeista, epätoivoiselta isältä koskettava etsintäkuulutus

Isä etsii kuumeisesti autistiselle pojalleen sinistä nokkamukia.

Marc Carter, 42, on kolmen lapsen isä Englannista. Carter lähti metsästämään maailmanlaajuisesti pojalleen sinisiä Tommee Tippee -merkkisiä nokkamukeja, jotka voisivat pelastaa hänen poikansa.

Carterin 13-vuotias Ben-poika on autistinen, eikä hän suostu juomaan mistään muusta kuin kyseisestä sinisestä nokkamukista.

– Hän kuolisi mieluummin, isä kertoi People-lehdelle.

Beniä onkin hoidettu jo kahdesti sairaalassa nestehukan vuoksi, kun tämä on kieltäytynyt juomasta useana päivänä peräkkäin.

Isä etsii nokkamukeja eBaysta ja Amazonista. Ongelma piilee siinä, ettei kyseistä nokkamukimallia valmisteta enää. Itse asiassa sen valmistus lopetettiin jo 10 vuotta sitten. Isä julkaisikin Twitterissä vetoomuksen saadakseen mukeja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-kansa syöksyi avuksi. Jo parissa päivässä Carterin twiitti on lähtenyt leviämään, ja ihmiset ovat tarjonneet hänelle omia mukejaan. Valitettavasti kyseessä täytyy olla juuri oikea väri ja malli, joten mikä tahansa nokkamuki ei kelpaa. 

Myös nokkamukin valmistanut Tommee Tippee -yritys tuli avuksi ja jakoi etsintäkuulutuksen sosiaalisessa mediassa. Yrityksen työntekijät etsivät mahdollisia ylijäämämukeja myös omista nurkistaan. Moni onkin ihmetellyt, miksei Tommee Tippee voi vain lähettää uusia mukeja, mutta isä muistuttaa, ettei loppujen lopuksi ole mitään syytä, miksi yrityksellä olisi nurkissaan jo valmistuksesta poistuneita malleja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Etsintäkuulutuksesta ovat uutisoineet lukuisat uutissivustot ympäri maailman.

Isä itse on ilahtunut sosiaalisen median voimasta. Hän kertoi People-lehdelle, että mukeja on lähetetty hänelle eri puolilta maailmaa, ja hän toivoo saavansa niitä elinikäisen varaston.

– Siihen on minimaaliset mahdollisuudet, että Ben suostuisi ikinä käyttämään normaalia mukia. Hän ei ehkä koskaan tee niin. Haluaisin, että minulla olisi tarpeeksi mukeja eliniäksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuoreimmassa päivityksessään isä selventääkin, ettei Ben ole suinkaan hävittänyt olemassa olevaa mukiaan, vaan isä haluaa uusia varastoon, sillä vanha muki vetelee viimeisiään. 

Isälle on ehdotettu myös 3D-printtausta, mutta isä kertoo ottaneensa tästäkin vaihtoehdosta selvää, eikä se ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa.

***

0:52

Lähteet: People, Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.