Mainos

Isä tatuoi kätensä kuolleen lapsensa muistoksi: ”Tulen pitämään poikaani kädestä ikuisesti"

Surun murtama isä tatuoi käteensä kuvan, joka kunnioittaa hänen liian aikaisin menehtyneen poikansa muistoa. Kuvan avulla he saavat olla yhdessä ikuisesti. 

Ollessaan aivan pikkuvauva, Anthony DeNicolan pojalle Josephille diagnosoitiin muutamia vakavia ruoka-aineallergioita, joista etenkin maidon ja hasselpähkinän todettiin olevan pojalle hengenvaarallisia – ne aiheuttivat pojan elimistöön päästyään välittömästi anafylaktisen shokin. Vakavat allergiat saivat perheen pelkäämään pahinta, ja lokakuun 31. päivä vuonna 2014 perheen pahin painajainen kävi toteen.

Halloween-juhlissa seitsemänvuotias Joseph sai allergisen reaktion maidosta ja hänen elämänsä päättyi vain kuusi päivää myöhemmin.

– Juhlissa oli tarjolla pizzaa. Josephilla oli mukanaan omat ruokansa, mutta jo pelkkä pizzan tuoksu riitti laukaisemaan allergian ja astman, isä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka isä sai annettua pojalle nopeasti ensiapua ja kiidätettyä hänet sairaalaan, pian sairaalaan saapumisen jälkeen pojan sydän pysähtyi, ja muutamaa päivää myöhemmin lääkärit totesivat hänet aivokuolleeksi. Vaikka isä kuinka toivoi ihmettä, testit osoittivat, että mitään ei ollut enää tehtävissä. Poika ei tulisi enää heräämään.

DeNicola teki päätöksen lahjoittaa poikansa elimet, jotta jossain joku toinen lapsi saisi mahdollisuuden elää. Päätös toi yksinhuoltajaisän elämään hieman lohtua. 

Isän ja pojan viimeinen yhteinen kuva elää ikuisesti

Sen lisäksi, että isä on ryhtynyt levittämään tietoisuutta ruoka-aineallergioiden ja elintenluovutuksen ympäriltä, hän päätti kunnioittaa poikansa muistoa myös hieman toisella tavalla.

– Halusin hankkia tatuoinnin, muiston, mutta en tiennyt minkälaisen. Ollessani ambulanssissa Josephinen kanssa ja koko matkan leikkaussaliin pidin häntä kädestä. Juuri ennen kun hän meni sisään, otin kuvan, jossa pidin häntä kädestä. Kun eräänä päivänä katsoin tätä kuvaa, sain idean, isä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä otti yhteyttä tatuoijaan ja pyysi häntä luomaan käsivarteensa tatuoinnin tästä muistoja herättävästä kuvasta. Heidän viimeinen yhteinen kuvansa koristaa nyt isän kättä. Ikuisesti.

– Tulen pitämään poikaani kädestä ikuisesti, isä toteaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka pojan kuolemasta tulee kuluneeksi jo useampi vuosi, isä kertoo, että välillä ikävä saa hänen henkensä salpautumaan. Hän ei tule koskaan käsittämään, miksi juuri hänen poikansa piti kuolla, miksi elämä on niin epäoikeudenmukaista. 

Lähde: Today  

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.