Mainos

Isä rakensi lapsilleen minikokoisen huoltoaseman pelkistä romuista – lopputulos ihastuttaa

Ruotsalaismies rakenteli ladosta löytämistään vanhoista tavaroista minikokoisen huoltoaseman lastensa iloksi, kertoo Expressen.

Gunnar Ljungstedtin toukokuu sujui rakennuspuuhissa. Projekti kuitenkin oli kaiken vaivan arvoinen, sillä rakennelmasta on tullut jymymenestys.

– Suunnittelin rakennuksen lapsille, mutta siitä ovat kiinnostuneet myös aikuiset, Ljungstedt kertoo Expressenille.

Ljungstedt on kierrättämisen mestari. Hänelle jäi navetan raivaamisesta valtavasti tavaraa, jota hän ei halunnut heittää pois.

Hän rakensi alkuun vain pienen bensapumpun lapsilleen, mutta pitääkseen sen suojassa sateelta, päätti hän rakentaa myös huoltoaseman.

Koska Ljungstedtilla on kaksi lasta – kaksivuotias Klara sekä nelivuotias Anton – rakensi hän myös minikioskin.

Lapset olivat heti alusta lähtien mukana leikkimässä ja askartelemassa isänsä rakentaessa huoltoasemaa, joten lopputulos ei ollut heille varsinaisesti yllätys.

Ljungstedt järjesti huoltoaseman avajaiset perheelleen ja ystävilleen viime sunnuntaina. 

Asema on rakennettu lähes täysin pelkistä kierrätysmateriaaleista. Ljungstedt osti ainoastaan muovia ikkunoita varten, koska lasi olisi ollut hänen mielestään turhan vaarallinen materiaali lasten leikkipaikalle.

Nyt Ljungstedtillä itsellään on aikaa rentoutua, mutta lapset ovat sen sijaan kiireisiä, sillä moni ohikulkija nimittäin pysähtyy minikioskille nauttimaan mehua ja makkaraa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.