Isä kumoaa väitteet – Bobbi Kristinaa ei irroteta hengityskoneesta keskiviikkona

Whitney Houstonin tytär on ollut tajuttomana siitä asti, kun hänet löydettiin kylpyammeesta kasvot vedenpinnan alla. 

Bobbi Kristina Brown, 21, taistelee hengestään Emoryn Yliopistollisessa sairaalassa Atlantassa.

Huhut kolme vuotta sitten kuolleen laulaja Whitney Houstonin tyttären tilasta ovat velloneet siitä lähtien, kun hänet kiidätettiin hoitoon tammikuun lopussa. 

Bobbi Kristina on ollut koomassa nyt kymmenen päivää.

New York Post uutisoi tiistaina, että nuoren naisen perhe olisi päättänyt irrottaa hänet hengityskoneesta samana päivänä, kun hänen äitinsä kuoli. Lähteet kertoivat lehdelle, että Bobbi Kristinan kuolinpäivä olisi siis keskiviikko 11. helmikuuta. 

Lehden mukaan Bobbi Kristinan isoäiti Cissy Houston olisi halunnut, että hänen lapsenlapsensa kuolinpäiväksi tulee Whitneyn kuoleman vuosipäivä. 

Nyt perheen lakimies kumoaa väitteet. Bobbi Kristinan isä Bobby Brown kertoo lakimiehensä kautta, että New York Postin uutinen on täysin perätön.

Hän myös syyttää eri medioita siitä, että totuus unohdetaan kilpajuoksussa, jonka ainoana tarkoituksena on uutisoida asioita ensimmäisenä.

– Valheelliset raportit, joiden julkaisua jatketaan printtimediassa ja internetissä ovat törkeitä ja valheellisia, lakimies Christopher Brown viestitti tiistaina julkaistussa tiedotteessa.

Bobby Brown toivoi myös yksityisyyttä. 

– Pyydämme edelleen yksityisyyttä tämän asian suhteen. Kiitämme kaikkia, jotka ovat osoittaneet tukea Bobbi Kristinalle. Jumala kuulee rukouksiamme. 

Tiedotteesta uutisoi Fox News -sivusto. Lisäksi erilliset perhelähteet kertoivat Us Weekly -sivustolle, että väitteet kuolinpäivästä eivät pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat