Veteraaninäyttelijä Bill Cobbs on kuollut

Näyttelijä Bill Cobbs kuoli 90-vuotiaana kotonaan Kaliforniassa.

Hollywoodin veteraaninäyttelijä Bill Cobbs on kuollut 90-vuotiaana. Asiasta kertoi Facebookissa hänen veljensä Thomas Cobbs, jonka mukaan tähti kuoli rauhallisesti kotonaan Kaliforniassa tiistaina 25. kesäkuuta.

– Rakastettu kumppani, isoveli, setä, sijaisvanhempi, kummisetä ja ystävä Bill juhli hiljattain ja onnellisesti 90-vuotissyntymäpäiväänsä rakkaiden läheisten ympäröimänä, Thomas kirjoitti.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänet tunnettiin muun muassa rooleistaan toimintatrillerissä Demolition Man (1993), Oscar-ehdokkaana olleessa klassikossa That Thing You Do! (1996) ja elokuvassa Night at the Museum – yö museossa (2006).

Viisi vuosikymmentä kestäneellä urallaan Cobbsilla oli lähes 200 elokuva- ja tv-esiintymistä.

Clevelandista kotoisin olevan Cobbsin ura alkoi 1970-luvun puolivälissä, jolloin hän aloitti näyttämöllä esiintymällä muun muassa Broadway-tuotannoissa. Hänen uransa lähti nousuun 70–80-luvuilla ja hän esiintyi useissa tv-sarjoissa ja tv-elokuvissa, kuten Good Times (1974) ja saippuasarjassa One Life to Live.

Cobbs näytteli vuoden 1992 Oscar-ehdokkaana olleessa trillerissä The Bodyguard, jossa olivat mukana myös Whitney Houston  ja Kevin Costner.

Tähden viimeinen näyttelijäntyö oli vuonna 2023, jolloin hän esiintyi tv-minisarjassa Incandescent Love.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat