Kevin Costner: Prinssi William kertoi minulle kiinnostavan asian prinsessa Dianasta

Kevin Costner paljasti äskettäin, että prinssi William kertoi hänelle muutama vuosi sitten, mitä mieltä hänen äitinsä prinsessa Diana oli näyttelijästä. 

Näyttelijä Kevin Costner, 69, kuuli muutama vuosi sitten, että prinssi William, 41, halusi tavata hänet yksityistapaamisessa. Hän sattui olemaan tuolloin Isossa-Britanniassa. 

Tähti kertoi asiasta People-lehden vuotuisessa 100 syytä rakastaa Amerikkaa -juttusarjassa. Hänellä on tapaamisesta vain hyviä muistoja.

– Tapasimme tässä huoneessa, jossa olimme vain me. Hän käveli ylös, ja me kättelimme. Ensimmäinen lause hänen suustaan oli: ”Tiedätkö, äitini tavallaan ihastui sinuun”, Costner kertoi Peoplelle.

Costner ei eritellyt sen tarkemmin, mistä keskusteli Williamin kanssa. 

Vuosia aiemmin Costner oli ollut yhteydessä prinsessa Dianaan yhteistyöstä The Bodyguard -elokuvan jatko-osassa. Ensimmäinen osa oli Costnerin vuonna 1992 tekemä hitti. Elokuvassa oli tuolloin mukana myös Whitney Houston.

Alun perin Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, 64, esitteli näyttelijän Dianalle. 

– Se oli niin suloista. Sarah oli se, joka järjesti tämän. Sarah oli hyvin tyyni, kun hän olisi voinut sanoa: ”No, minäkin olen prinsessa. Entä minä?”. Hän ei tehnyt sitä ollenkaan. Diana ja minä aloimme jutella, Costner kertoi.

Costner on tunnettu muun muassa Yellowstone-tv-sarjasta.

Diana kuoli elokuussa vuonna 1997, ja Houston puolestaan helmikuussa 2012.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat