Mainos

Isä jakoi karun päivityksen vanhemmuudesta: ”Sinä hetkenä tiesin, että minut oli kukistettu"

Jäätyään kotiin lastensa kanssa isä ymmärsi, kuinka rankkaa ja korvaamatonta työtä äidit oikein tekevät. Tämän ymmärtämiseen meni 16 tuntia. 

Pikkulasten vanhempana ei ole helppoa. Australialainen isä Brad Kearns ymmärsi tämän tosiasian jäätyään koti-isäksi kahden pienen lapsensa kanssa.

Isä jakoi muutama kuukautta sitten Facebookissa päivityksen uudesta arjestaan, josta ei hänen sanojensa mukaan tule puuttumaan oksennusta, pa*kaa tai kyyneleitä. Tämä samaistuttava päivitys on noussut hetkessä suureen suosioon. 

Isän kärsivällisyys heikkeni illan edetessä 

Kearns joutui jäämään koti-isäksi sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Sarah sairastui yllättäen ja joutui sairaalaan. Ensimmäinen päivä koti-isänä ei ollut sieltä helpoimmasta päästä.

Hän kertoo töistä kotiin päästyään ymmärtäneensä, kuinka suuri kaaos kodissa oikein vallitsi. Lattia oli täynnä keksejä, kastiketta ja teepusseja. Samaan aikaan hänen kaksivuotias esikoisensa Knox kiljui DVD-elokuvan perään ja hänen kuusiviikkoinen pikkuveljensä itki taukoamatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Keskellä huutoa isä kertoo yrittäneensä syöttää pikanuudeleita vanhemmalle pojalleen samaan aikaan, kun hän yritti vaientaa kuopuksensa.

– Ilta eteni ja minun kärsivällisyyteni heikkeni. Yritin vaimentaa Knoxin antamalla hänen liimata tarroja minun erittäin karvaisiin jalkoihini.

Tällä hetkellä isä ei edes osannut aavistaa, että rankin olisi vasta edessä.

Unenpuute yllätti isän totaalisesti  

Syötettyään, röyhtäytettyään ja tehtyään vauvan olon mukavaksi, hän tuuditti kuopuksensa uneen. Nukkuvan vauvan katselu sai hänet rauhoittumaan, kunnes...

– Se oli niin mukava ja rauhallinen hetki, jonka sain jakaa hänen kanssaan. Siihen asti, kunnes hän ryhtyi huutamaan kuin olisin heittänyt hänet jaloista seinään. 

Sama toistui isän pään menoksi peräti viisi kertaa yön aikana aamuviiteen saakka.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tiesittekö, että unenpuute on kidutuksen muoto?? isä kertoo huonosti nukutusta yöstään. 

Huonosti nukuttu yö yhdistetty tietoon siitä, että edessä olisi taas yksi uusi päivä lasten- ja kodinhoitoa, vaivutti isän lähes epätoivoon. 

16 tuntia äidin korvikkeena olemista riitti isälle

Kun isä luuli, ettei mikään voisi mennä pahemmaksi, heidän ovikellonsa soi.

– Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa joku yllättää sinut tekemästä jotain, mitä sinun ei pitäisi tehdä? Sen tunteen koin, kun avasin oven ja anoppini oli siellä.

Parta ajamatta, tukka sekaisin, pelkät kalsarit ja sukat yllään. Kearns kertoo oven avaamisen jälkeen ymmärtäneensä, ettei ollut käynyt suihkussa tai harjannut hampaitaan, eiliset ruoat olivat vielä pöydällä ja talossa vallitsi kaaos.

– Sillä hetkellä tiesin, että minut oli kukistettu. Tiesin myös hänen tietävän, että minut oli lyöty. Olin ollut ainoastaan 16 tuntia äitinä ja olin epäonnistunut.

Kearns kertoo, ettei ollut onnistunut pitämään huolta edes henkilökohtaisesta hygieniastaan, saati sitten talon siisteydestä. Puhumattakaan lasten kurissa pitämisestä ja ruoanlaitosta. 

Suosituksi nousseen päivityksen lopussa isä lähettää terveisiä vaimolleen sairaalaan ja toivoo hänen paranevan pian.

Useimmat isät hoitavat tehtävänsä kunnialla. Katso videolt lasten hulvattomat mielipiteet siitä, mitä kaikkea isät osaavat. 


lähde: Mashable  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.