Isä halusi tehdä osansa – paljastaa yhden askareen, joka parantaa avioliittoa: "Se todella tekee vaimoni onnelliseksi"

Pouria myöntää, että hänen vaimonsa tekee paljon työtä hoitaessaan vauvaa ja kotia. Siksi mies haluaakin hoitaa oman osuutensa siivoamalla keittiötä.

Pouria Mojabi, 36, on keksinyt hyvän avioliiton salaisuuden. Se on tiskaaminen.

Kaliforniassa asuva Pouria tiskaa joka ilta. Lisäksi hän heijaa vauvansa uneen.

– Tiskaaminen tuntuu siltä, että olisin hoitanut monta ongelmaa. Se auttaa irtautumaan täysin töistäni. Kun vain seison altaan vieressä ja tiskaan, en ajattele kaikkia elämäni asioita, Pouria kuvailee Fatherly-sivustolla.

– Ja se todella tekee vaimoni onnelliseksi. Hän kokee, että arvostan häntä. Se parantaa talon ilmapiiriä.

Tiskaaminen rentouttaa iltaisin

Joka ilta Pouria tiskaa astiat, pannut ja järjestelee kaapistot ja jääkaapin. Hän pitää organisoimisesta ja kokee sen rentouttavana.

– Minua rentouttaa se, miten helppo ongelma tiskit ovat ratkaistavaksi. Se on suoraviivaista verrattuna muihin ongelmiin töissä ja elämässä, Pouria kuvailee.

Hän keskittyy tiskaamiseen ja nauttii esimerkiksi veden tunnusta käsissään.

– Parasta on herätä seuraavana aamuna. Kävellä keittiöön ennen kuin päivän kaaos alkaa. Työtasot ovat puhtaat, jääkaappi on järjestyksessä, tiskit on pantu pois. Se on todella hyvä tunne. Ja vaimoni on iloisempi ja rentoutuneempi, koska hän tietää, että tein jotakin hänen puolestaan. Hän näkee, että teen osani.

"Haluan hänen näkevän, että välitän"

Perheessä on alle vuoden ikäinen vauva. Pouria myöntää, että hänen vaimonsa hoitaa parin vauvaa ja pitää talon järjestyksessä.

– Haluan hänen näkevän, että välitän, että teen osani, mies kuvaa.

Kun muu talo on kaaoksessa lapsen lelujen ja sottaisen syömisen vuoksi, keittiön siisteys tuntuu Pourian mukaan upealta.

– Vaimoni tekee kovasti hommia koko päivän: koen velvollisuudekseni, että siivoan keittiön, luen vauvalle kirjaa, vaihdan hänen vaippansa, puen hänelle pyjaman ja heijaan häntä, kunnes hän nukahtaa.

Läheet: Fatherly.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja