Imurien tehomyyjä lähetyksessä: Asiakas pyysi apua lehmäkaupoissa

Tehomyyjä Eero Lehtinen kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, kuinka hän imurikauppojen sijaan, joutui myymään asiakkaansa lehmiä.

Eero Lehtinen ryhtyi itsenäiseksi kauppiaaksi jo alle 20-vuotiaana. Alaikäisyytensä takia hän joutui toimimaan äidin elintarvikeluvalla. Nuori mies pyöritti kauppaa myös armeijasta käsin.

Hämeen jääkäripataljoonassa komentaja erehtyi sanomaan, että kun kerää Hämeen Jääkäri -lehteen ilmoituksia, kustakin 50 markan ilmoituksesta saa yhden lomapäivän.

– Olin sotilaskodin lähettinä. Aina kun kävin päivällä kaupungilla, keräsin ilmoitusrahaa ja sain 1 050 markkaa eli 21 lomapäivää. Lomapäivillä sain hoidettua kauppaa, mutta hyvä henkilökunta hoiti sitä muuten, Lehtinen kertoi.

Saamaton isäntä sai apua

Myöhemmin Lehtinen toimi pölynimurikauppiaana. Kerran asiakas sanoi tarvitsevansa imurin sijaan apua.

Pariskunnalla oli viisi lehmää, mutta miehestä ei ollut niiden myyjäksi. Lehtinen lupasi auttaa. Hän myi lehmät 5 000 markalla kappale ja vielä tonkatkin sillä välin, kun isäntä luurasi karjakeittiössä. Imurikaupat tehtiin vasta myöhemmin

– Kyllä se sadon tuotti, mutta myös hyvän olon, kun sain auttaa heitä. Lehtinen totesi.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, kuinka ovelasti imurikauppias Lehtinen pääsi ujuttautumaan ihmisten koteihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja