Mainos

Imatran ampumistapaus pääpiirteittäin selvitetty – Poliisi: "Ei polittisia motiiveja"

Poliisi pitää Imatralla tapahtunutta ampumistilannetta pääpiirteissään selvitettynä. Poliisin mukaan epäilty tekijä on ollut kuulusteluissa vaitonainen, mutta poliittista motiivia taustalla ei ilmeisesti ole.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että poliisi on kuulustellut Imatran ampumistapauksen esitutkinnan yhteydessä yli 20 ihmistä ja jatkanut tapahtumapaikan valvontakameratallenteiden tutkimista.

Epäillyltä itseltään ei ole poliisin mukaan saatu mitään tapahtumia selventäviä tietoja.

Poliisi pitää kävelykadulla tapahtunutta ampumistilannetta nyt pääpiirteissään selvitettynä.

– Tapahtumat kävelykadulla ovat edenneet niin kuin aiemmin julkisuuteen on kerrottu, eikä tekoon edelleenkään epäillä liittyvän poliittisia tai ideologisia motiiveja, poliisi tiedottaa.

– Mikään ei viittaa siihen, että uhrit olisivat olleet ennalta valittuja. Jatkossa esitutkinta tulee keskittymään enemmän tekoa edeltävien tapahtumien selvittämiseen, poliisi tiedottaa.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on aiemmin tänään määrännyt epäillyn vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä kolmesta murhasta.

Kolme naista ammuttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuoliaaksi kävelykadulla ravintola Vuoksenvahdin edustalla. Uhrit olivat Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tiina Wilén-Jäppinen (sd.) ja kaksi paikallista toimittajaa.  

Poliisi tiedottaa esitutkinnan etenemisestä seuraavan kerran tämän viikon lopulla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.