Ihmis-Keninä tunnettu Jessica Alves on nyt sataprosenttisesti Barbie ja valmis kaikkeen – käytti leikkauksiin 87 000 euroa

4:25
Nainen halusi muokata ulkonäköään näyttääkseen Barbielta - näin muutoksessa kävi

Aiemmin ihmis-Keninä tunnettu Jessica Alves kertoo korjanneensa sukupuolensa ja käyttäneensä suuren summan rahaa näyttääkseen mahdollisimman naiselliselta.

Maailmalla "ihmis-Keninä" tunnettu Rodrigo Alves käytti vuosien mittaan satoja tuhansia euroja kauneusoperaatioihin näyttääkseen mahdollisimman paljon Ken-nukelta. Vuoden 2020 alussa Alves teki kuitenkin julkisesti yllättävän ilmoituksen

– Olen tullut tunnetuksi Keninä, mutta oikeasti olen tuntenut itseni aina Barbieksi, hän sanoi ja ilmoitti, että hänet tunnetaan jatkossa nimellä Jessica Alves.

Alves, 37, on sanonut havainneensa vuonna 2019 olevansa transsukupuolinen. Nyt hän kertoo The Sun -lehdessä vieneensä prosessin loppuun asti ja käyttäneensä noin 87 000 euroa leikkauksiin, jotta näyttäisi naisellisemmalta. Lehden mukaan Alvesin rintoja on muotoiltu kahdesti. Lisäksi hänellä on implantit lantiolla ja pepussa.

Lontoossa asuva Alves sanoo lehdelle käyneensä lisäski kolme kuukautta sitten korjaamassa sukupuolensa ja olevansa nyt "sataprosenttisesti toipunut" leikkauksesta ja valmis harrastamaan seksiä ensimmäisen kerran naisena.

– Näytin sitä ystävälleni ja hän ällistyi. Hän ei ollut uskoa, kun se näytti aivan samalta kuin kenen tahansa vagina, kertoo Alves, joka sanoo itsekin olevansa tyytyväinen leikkaukseen.

Rintaleikkauksessa hän kävi belgialaisella lääkärillä, jota suositteli povipommina tunnettu brittijulkkis Katie Price. Esikuvakseen hän nimeää kuitenkin toisen tunnetun naisen: Hollywood-tähti ja Playboy-malli Anna Nicole Smithin.

– Kun olin 14, rakastin hänen tyyliään. Hänellä oli näyttävä kampaus, glamourtyyli ja upeat rinnat. Luulen, että kaikki alkoi siitä. Rakastin Annan kurveja, naisellisuutta ja kuinka upea hän oli.

Alves on aiemmin puhunut muun muassa perhehaaveistaan ja sanoo lehdelle, ettei tahdo hypätä lakanoiden väliin ensimmäistä kertaa kenen tahansa kanssa. Alves ei odota "prinssi rohkeaa" tai maailman komeinta miestä, mutta toivoo, ettei häntä pidettäisi vain "fetissinukkena".

Hän kertoo haastattelussa aloittaneensa myös Tinder-deittailun. Hän ei ole vielä tavannut ketään, mutta juttelee ihmisten kanssa.

– Kokemus tulee olemaan erilainen, joten tahdon sen olevan erityinen, hän sanoo The Sunille.

– Jos en löydä oikeaa ihmistä, aion olla neitsyt. En aio vain viedä kotiin jotain miestä baarista, hän jatkaa ja sanoo toivovansa, että mies kohtelisi häntä hyvin.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja