Yli 70 kauneusleikkausta läpikäynyt ihmis-Ken teki täyskäännöksen – esittelee muutostaan: "Olen aina tuntenut itseni Barbieksi"

Ihmis-Keninä tutuksi tullut Rodrigo Alves teki täyskäännöksen.

Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, on tunnettu viime vuodet ympäri maailmaa lempinimellä "ihmis-Ken".

Nimi juontaa juurensa siihen, että Alves kävi läpi kymmeniä kauneusleikkauksia näyttääkseen Barbie-nuken poikaystävältä Keniltä. Vuonna 2016 Alves kertoi käyttäneensä kauneusleikkauksiin yli 400 000 euroa, mutta summa huitelee nyt jo yli 500 000 eurossa.

Kaikkiaan Alvesille on vuosien saatossa tehty jo yli 70 kauneusoperaatiota. Pelkästään hänen nenänsä on leikattu 11 kertaa.

Vuodenvaihteessa hän kuitenkin paljasti Instagram-tilillään tehneensä tyylissään täyskäännöksen naiselliseen suuntaan.

– Olen tullut tunnetuksi Keninä, mutta oikeasti olen tuntenut itseni aina Barbieksi, hän sanoi Mirrorille ja toivoi, että häntä kutsuttaisiin jatkossa nimellä Roddy ja puhutellaan naisena.

Daily Mailin mukaan Lontoossa asuva Alves ehti elää salaa naisena useiden kuukausien ajan ennen kuin esitteli muodonmuutostaan julkisuudessa.

– Tämä on todellinen minä. Olen pahoillani, että olen kertonut valheita seitsemän vuoden ajan, kun olette haastatelleet minua, hän sanoi lehden mukaan hiljattain eräässä talk show’ssa.

Mirrorille hän kertoi aikovansa myöhemmin myös sukupuolenkorjausleikkaukseen. Alves sanoo, että häntä on haukuttu ja siksi häntä jännitti, miten ihmiset reagoivat muutokseen.

– Muutama vuosi sitten en olisi pystynyt tähän, mutta nyt se tuntuu helpommalta. Ihmiset tiedostavat paremmin, mitä transsukupuolisuus merkitsee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja