Ihmis-Keninä aiemmin tunnettu Jessica Alves esitteli uutta hiustyyliään – huomio kiinnittyi kuitenkin yli 10 kertaa operoituun nenään

Ihmis-Keninä tutuksi tullut Jessica Alves on muuttanut tyyliään melkoisesti. Tuoreissa kuvissa huomio kiinnittyy kuitenkin hänen nenäänsä, jota on operoitu jo ainakin 11 kertaa.

Brasilialainen Rodrigo Alves tuli maailmankuuluksi muokattuaan itseään mahdollisimman paljon Ken-nuken näköiseksi. Satoja tuhansia euroja kauneusoperaatioihin laittanut mies tunnettiin vuosia lempinimellä ihmis-Ken, kunnes hän ilmoitti talvella, ettei hän tahdo enää olla ihmis-Ken.

– Olen tullut tunnetuksi Keninä, mutta oikeasti olen tuntenut itseni aina Barbieksi, hän sanoi Mirrorille tammikuussa.

Samaan aikaan hänen Instagram-tililleen alkoi ilmestyä kuvia, joissa hän esiintyi naisellisemmassa tyylissä.

Lontoossa asuva Alves ehti elää salaa naisena useiden kuukausien ajan ennen kuin esitteli muodonmuutostaan julkisuudessa. Hän kertoi alkuvuodesta, että häneltä on poistettu aataminomena. Lisäksi hänelle on tehty rintaimplantit.

Sittemmin 36-vuotias Alves on ilmoittanut olevansa nainen ja että hänen nimensä on nykyisin Jessica. Hän paljasti maaliskuussa myös haaveilevansa äitiydestä tulevaisuudessa.

Kauneusoperaatioita on takana yli 70, mutta Alves arveli, ettei hän lopeta, vaikka on nyt sinut itsensä kanssa Jessicana.

– Tahdon aina lisää, mutta se johtuu siitä, että opettelen vasta olemaan nainen. Opettelen, kuinka kävelen kuin nainen ja mikä tyylini tulee olemaan. Siihen liittyy myös se, miltä haluan näyttää.

Heinäkuussa Alves otti taas askeleen lähemmäksi Barbie-lookia, kun hän julkaisi Instagramissa kuvia uudesta hiustyylistään. Hänet kuvattiin myös Lontoon kaduilla, missä hän silmin nähden nautti pitkistä vaaleista hiuksistaan.

Huomio tuoreissa kuvissa kiinnittyi kuitenkin hiusten lisäksi Alvesin nenään, joka näyttää kutistuneen toiselta puolelta. Alves kertoi viime syksynä, että hänelle oli tehty jo 11 nenäleikkausta. Niistä ensimmäinen tehtyii The Sunin mukaan, kun Alves oli vasta 19-vuotias.

Hän kertoi, että lukuisien operaatioiden vuoksi hänen on ollut vaikeaa hengittää. Lisäksi hän sanoi, että lääkärit pelkäävät hänen nenänsä romahtavan.

Alves on kertonut The Sunille, että hän on käyttänyt yli 100 000 puntaa leikkauksiin muuttaakseen itseään naisellisen näköiseksi sen jälkeen, kun hän havaitsi vuonna 2019 olevansa transsukupuolinen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja