Jessicaksi 74 kauneusleikkauksen jälkeen muuntautuneelta ihmis-Keniltä yllätyspaljastus: "Tahdon äidiksi"

Ihmis-Keninä tunnetuksi tullut Rodrigo Alves on nykyisin Jessica. Hän kertoo riipaisevassa haastattelussa etsivänsä rakkautta ja tahtovansa äidiksi.

Brasiliasta lähtöisin oleva Rodrigo Alves nousi kuuluisuudeksi, kun mies pyrki keinoja kaihtamatta muokkaamaan itsestään kauneusleikkauksilla mahdollisimman paljon Ken-nuken näköisen.

Alkuvuodesta Alves kuitenkin pudotti uutispommin: hän tahtoo sittenkin olla nainen, sillä on aina tuntenut itsensä enemmän Barbieksi. Hiljattain hän esitteli uutta vartaloaan ja naisellista tyyliään Lontoossa valokuvaajille.

Tällä viikolla nykyisin Jessicaksi itseään kutsuva Alves antoi brittilehti The Sunille haastattelun, jossa hän kertoo riipaisevasti siitä, kuinka hän on aina tuntenut itsensä enemmän naiseksi.

– Minulla on neljä vuotta nuorempi sisko. En koskaan ollut kiinnostunut omista leluistani, vaan leikin hänen kauniilla Barbieillaan, hän tilittää.

– Tanssin myös telkkarin edessä siskoni mekkoihin pukeutuneena. Äitini ei välittänyt, mutta isä teki siitä lopun.

Ahdistus sukupuoli-identiteetistä jatkui Alvesin mukaan teini-iässä ja Kenin näköiseksi hän päätti alkaa muuntautua opiskeluaikoinaan.

Takana on nyt 74 kauneusleikkausta ja operaatioille on tullut euroissa hintaa yli 850 000. Loppuvatko leikkaukset nyt, kun Jessica saa vihdoin olla nainen?

– Tahdon aina lisää, mutta se johtuu siitä, että opettelen vasta olemaan nainen. Opettelen, kuinka kävelen kuin nainen ja mikä tyylini tulee olemaan. Siihen liittyy myös se, miltä haluan näyttää, Alves vastaa.

Alves paljastaa The Sunille myös tulevaisuuteen liittyviä haaveitaan.

– Etsin rakkautta. Minulla on ollut vain kaksi lyhyttä suhdetta elämäni aikana ja tahdon löytää kumppanin, hän kertoo.

– Ihannemieheni on itsenäinen. Pidän älykkäistä miehistä, jotka tietävät, kuinka naisia kohdellaan ja joka nauttii vartalostani, kertoi Alves, joka toivoo lisäksi miehen olevan pitkä ja hyvävartaloinen.

Hänellä on tulevaisuuden varalle myös toinen toive.

– Tahdon äidiksi. Minusta tuntuu, että olen syntynyt sitä varten, hän paljastaa.

– Kunhan löydän rakkauden, tahdon adoptoida ja saada ison perheen.

Alvesin mukaan hän ei ole muutoksensa jälkeen puheväleissä isänsä kanssa, mutta hänen äitinsä tietää muutoksesta ja on onnellinen hänen puolestaan.

– Äitini ei ole vielä tavannut Jessicaa, mutta näin tulee tapahtumaan pian, enkä malttaisi enää odottaa sitä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja