"Barbieksi" muuntautunut ihmis-Ken pelmahti kameroiden eteen Lontoossa liki 30 000 euron leikkausten jälkeen – tunnistaisitko?

Ihmis-Keninä aiemmin tunnettu Roddy Alves esitteli Lontoossa kameroille uutta, naisellista tyyliään.

Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, on tunnettu viime vuodet ympäri maailmaa lempinimellä "ihmis-Ken". Nimi juontaa juurensa siihen, että Alves kävi läpi kymmeniä kauneusleikkauksia näyttääkseen Barbie-nuken poikaystävältä Keniltä.

Vuoden alussa Alves ilmoitti kuitenkin yllättäen, ettei hän tahdo olla enää ihmis-Ken.

– Olen tullut tunnetuksi Keninä, mutta oikeasti olen tuntenut itseni aina Barbieksi, hän sanoi brittilehti Mirrorille ja toivoi, että häntä kutsuttaisiin jatkossa nimellä Roddy ja puhuteltaisiin naisena.

Tällä viikolla Alves pelmahti Lontoossa kameroiden eteen ja esitteli muuttunutta vartaloaan ja hiustyyliään.

Alves vaikutti valokuvien perusteella nauttivan muutoksestaan täysin rinnoin, sillä hän oli valinnut ylleen näyttävän mustan topin, kurveja nuolevat punaiset housut sekä korkokengät. Myös huulipuna oli valittu sävy sävyyn housujen kanssa.

Alves on aiemmin kertonut käyneensä läpi yli 70 kauneusleikkausta. Daily Mailin mukaan pelkästään viimeisimpiin, naisellisempaan ulkomuotoon tähtääviin leikkauksiin on uponnut 25 000 puntaa, eli liki 30 000 euroa.

Prosessi ei ole ollut helppo, sillä vielä aiemmin samalla viikolla Alves kertoi lehdelle puhumisen olevan vaikeaa, sillä häneltä oli leikkauksen yhteydessä poistettu aataminomena. Lisäksi hän kertoi kärsineensä turvotuksesta ja mustelmista kasvoillaan.

Alves onkin vuosien saatossa kertonut avoimesti myös kauneusleikkauksien varjopuolista. Viime syksynä hän esimerkiksi kertoi useille lehdille, että hänen nenänsä on leikattu 11 kertaa.

Operaatioiden seurauksena Alvesilla on ollut vaikeuksia hengittää nenänsä kautta ja nenän on uutisoitu olevan jopa niin huonossa kunnossa, että se on vaarassa murentua.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja