Huuhkajien Kreikka-ottelulla valtava merkitys – "Olisi ihan unelma – haluamme myös menestyä kisoissa"

2:00
Videolla Mika Nurmelan ajatuksia Kreikka-ottelun alla.

Suomella on vielä panosta jalkapallon EM-karsintojen päätösottelussa Kreikkaa vastaan. Voittamalla Kreikan Suomi pääsisi hyvin todennäköisesti EM-lohkoarvonnoissa kolmoskoriin.

Huuhkajat olisi tällöin nousemassa lohkokakkosten vertailussa niin korkealle, että paikka kolmoskorissa todenäköisesti aukeaisi. Tasapeli tai tappio jättäisi puolestaan Suomen neloskoriin.

Kolmoskori tietäisi lähtökohtaisesti helpompaa EM-lohkoa, kun yksi Huuhkajien vastustajista olisi kovemman kolmoskorin sijaan heikommasta neloskorista. Myös Suomen apuvalmentaja Mika Nurmela näkee asiassa ison merkityksen.

– Ei sitä tarvitse erikseen korostaakaan, jos ajatellaan, mitä tuolla on lukenut – mihin me todennäköisesti joudumme, jos olemme D-korissa. C-kori olisi ihan unelma, varsinkin kun emme halua pelkästään niihin kisoihin. Kyllä me haluamme myös menestyä siellä, Nurmela painotti MTV Urheilulle.

Nurmelan mukaan tunnelma joukkueen keskuudessa on Kreikka-ottelun alla "koko ajan nousemaan päin".

– Eilen aloitettiin valmistautuminen, saatiin hyvät treenit aikaiseksi ja sen jälkeen on tehty normaalit rutiinit loppua kohden. Tämä on ollut tosi pitkä päivä, peli on niin myöhään. Nyt viimeiset fiilistelyt ja virittelyt, Nurmela summaili.

Kreikka–Suomi-ottelu käynnistyy Ateenassa tänään Suomen aikaa kello 21.45.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja