Huuhkajat-kapteeni julkaisi jäähyväiset seuralleen – antoi kipakkaa kritiikkiä näkemästään: "Asioiden on muututtava"

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv, 34, julkaisi lauantaina Instagram-palvelussa kuvan, jossa hän jätti jäähyväiset kreikkalaisseuralleen AEL FC:lle. Sparvin jäähyväispostaus sisälsi kuvausta tapahtumarikkaasta vuodesta sekä kritiikkiä seuran toimintakulttuuria kohtaan.

Sparv siirtyi seuraan elokuussa 2020. Kulunutta vuotta hän kuvaili julkaisussaan unohtumattomaksi, sillä sen sisään ajoittuivat esimerkiksi esikoisen syntymä ja ensimmäinen Sparvin kokema maanjäristys.

Maan ja seuran kulttuurin tottuminen otti pelaajalle myös aikansa.

– Jalkapalloilullisesti vuosi on ollut tapahtumarikas. Olen kuullut ja nähnyt asioita, jotka ovat olleet täysin vieraita minulle. AEL on upea seura, jolla on uskolliset ja intohimoiset kannattajat sekä menestyksekäs historia. Ei ole kuitenkaan epäilystäkään siitä, etteikö seurassa olisi tarvetta kehitykselle. Asioiden on muututtava, jos seura haluaa jälleen menestyä kuten 1980-luvulla, Sparv kirjoitti.

Sparvin tulevasta osoitteesta ei ole vielä tietoa.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja on kärsinyt viimeiset kaksi vuotta sitkeästi loukkaantumisista. Tuorein niistä tuli maaliskuussa maaotteluissa, kun Sparv joutui jäämään Huuhkajista sivuun MM-karsintojen avausottelun jälkeen.

Polvioperaation vaatineesta vammasta toipuminen ei ole edennyt täysin suunnitelmien mukaan, mutta Sparvin nimi löytyi silti Markku Kanervan keskiviikkona julkaisemasta EM-leiriryhmästä.

Lue myös:

    Uusimmat