Huolet KHL:ssä lisääntyvät – nyt paljastui lisää koronavirustapauksia

Koronamyllerrys jääkiekon KHL:ssä saa jatkoa. Venäläisseura Torpedo Nizhni Novgorodissa on nyt todettu kahdeksan koronavirustartuntaa.

Torpedon kahdeksasta koronatartunnasta kertoi uutistoimisto RIA Novostin haastattelussa KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov. Morozovin mukaan suurin osa Torpedon joukkueen pelaajista on asetettu karanteeniin. 

Viikonloppuna Torpedo oli ilmoittanut neljästä koronatartunnasta joukkueessaan. 

Torpedon seuraava ottelu on ohjelmassa huomenna, jolloin sen on määrä pelata kotonaan Amur Habarovskia vastaan.

Korona valloillaan

Koronavirus on riehunut KHL:ssä rajusti. Tänään kerrottiin suuren osan Pietarin SKA:n joukkueesta altistuneen virukselle ja illan ottelussa Sibir Novosibirskiä vastaan on nähty kokoonpanoltaan myllääntynyt poikkeuksellisen nuori pietarilaisjoukkue.

Eilen puolestaan raportoitiin Lokomotiv Jaroslavlin riveissä todetun peräti 30 koronatartuntaa. Tartunnoista ovat kertoneet julkisuuteen myös Dinamo Riika ja Salavat Julajev Ufa.

Neftehimik Nizhnekamskissa puolestaan neljällä pelaajalla todettiin Latviassa koronavirustartunta, mutta jatkotesteissä Venäjällä samat pelaajat eivät saaneet enää positiivista tulosta ja alkuperäisten testien katsottiin osoittautuneen virheellisiksi.

Lykkäyksiä ja teknisiä tuomioita

Otteluita on lykättykin, myös Helsingin Jokereilla. Torpedon ja Dinamo Riian piti alun perin kohdata Riiassa eilen, mutta taisto on siirretty pelattavaksi myöhemmin. Riika kieltäytyi pelaamasta otteluita koronaviruksen vuoksi.

Lokomotivin piti pelata maanantaina kiinalaista Red Star Kunlunia vastaan. KHL siirsi kuitenkin ottelua päivällä, ja vaikka Lokomotivin testeistä paljastui 30 koronatartuntaa, KHL tuomitsi joukkueelle teknisen tappion. Syynä oli se, ettei Lokomotiv saapunut otteluun.

Vaikka huolet ovat sanalla sanoen suuria, KHL:n puheenjohtaja Morozov ilmoitti, ettei sarja harkitse kauden keskeyttämistä – lukuisista koronatapauksista huolimatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja