Lähde: Lähes koko Pietarin SKA:n joukkueella epäillään koronavirustartuntaa – kohtaa tänään Jokereiden tulevan vastustajan

Venäläislehden Sport-Expressin mukaan Pietarin SKA:n joukkueessa leviää epäilyksien mukaan koronavirustartunta. SKA:n pitäisi pelata tänään kotiottelu Sibir Novosibirskiä vastaan.

Sport-Expressin mukaan SKA joutuu turvautumaan illan ottelussa junioripohjaiseen joukkueeseen. Syy on se, että lähes kaikki SKA:n edustusjoukkueen jäsenet ovat koronavirusepäilyjen kohteena.

Mikäli SKA:sta ilmenee iso läjä koronatartuntoja, on sillä heijastuksia myös Helsingin Jokereihin.

SKA:n tämän illan vastustaja Sibir kun matkustaa perjantaiksi Helsinkiin. Ongelmallisen koronatilanteen myötä Jokereiden pelin ylle tulee välittömästi kysymysmerkkejä.

SKA tai KHL eivät ole vahvistaneet julkisuudessa liikkuvia tietoja. Sport24:n lähteiden mukaan ongelmatilanne on johtamassa kuitenkin siihen, että muun muassa Jokereiden taustalla toiminut Roman Rotenberg toimisi tänään SKA:n päävalmentajana.

Korona leviää

Korona on ollut isosti esillä KHL:ään liittyen alkukauden aikana. Suomessa, pandemia aiheutti otsikoita, kun osa Jokereiden avausvastustajan Neftehimik Nizhnekamskin pelaajista antoi positiivisen koronanäytteen. Nämä tulivat ilmi sen jälkeen, kun Neftehimik oli matkannut pois Helsingistä. 

Tämän myötä Jokerit joutui karanteeniin, joka purettiin aiemmin tällä viikolla. Syy oli se, että Neftehimikin positiiviset koronanäytteet osoittautuivat lopulta negatiivisiksi.

Mutta ei tässä suinkaan kaikki. Muun muassa tällä viikolla on riittänyt tapahtumia.

– Useat Dinamo Riikan pelaajat altistuivat koronavirukselle viime viikolla niin, että heidät on siirretty kahden viikon karanteeniin. Dinamo on pyytänyt useiden otteluiden siirtoa myöhäisempään ajankohtaan.

– Salavat Julajev Ufan suomalaispäävalmentaja Tomi Lämsä ja muun muassa tähtipelaaja Markus Granlund antoivat positiivisen koronanäytteen.

– 30:llä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueen jäsenellä todettiin koronavirustartunta. KHL tuomitsi heille teknisen tappion, kun Lokomotiv ei ilmestynyt tiistain Kunlun-otteluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja