Humalainen asiakas suuteli väkisin – tarjoilijalle 3 miljoonan dollarin korvaukset

Tarjoilijalle myönnettiin huimat korvaukset humalaisen asiakkaan käytyä tähän käsiksi.

Yllä olevalla videolla suomalaismiesten baarikäyttäytymistä.

Philadelphian Scarpetta-ravintolassa työskennellyt tarjoilija sai puolestaan 3 miljoonan dollarin eli noin 2,5 miljoonan euron korvaukset humalaisen asiakkaan suudeltua häntä väkisin, uutisoi muun muassa The Inquirer.

Miehet "ilmeisen päihtyneitä"

Tarjoilija Kristin Lisi oli töissä lokakuussa 2016, kun asiakas Gregory Englesbe yhdessä kahden miespuolisen tuttavansa kanssa alkoivat äänekkäiksi useamman tunnin istuskelun jälkeen. Miehet siirrettiin yksityiseen ruokailuhuoneeseen.

Iltakymmenen maissa Englesbe ystävineen oli jo "ilmeisen päihtyneessä tilassa", ja kolmikko lähestyi Lisiä tyhjällä ravintolan käytävällä.

– Olet kulkenut ohitseni koko illan ja haluan suukon, 193-senttinen ja 113-kiloinen Englesbe totesi Lisille, tarttui tätä kurkusta ja suuteli väkisin.

Tämän jälkeen toinen miehen ystävistä kumartui myös Lisin puoleen, ja totesi nyt olevan "hänen vuoronsa". Myös hän yritti suudella tarjoilijaa.

Oikeuden paperit paljastavat, että hetkeä ennen Englesben väkisin lykkäämää suudelmaa, hänen ystävänsä oli alkanut avata housujensa vetoketjua käytävällä. Englesbe oli lätkäissyt tätä ja "nauranut sydämellisesti" vihjaten siihen, että miehen pitäisi "pistää se piiloon".

Lisi ilmoitti tapauksesta ravintolan johdolle, ja poliisi soitettiin paikalle. Tilanne tallentui turvakameralle.

Korvauksia yhteensä 3 miljoonaa dollaria

Kaksi vuotta myöhemmin Lisi sai jättikorvaukset oikeuskäsittelyn jälkeen. Naiselle myönnettiin 2,4 miljoonaa dollaria kaulaan, kiertäjäkalvosimeen ja olkapäihin saamistaan vammoista. Lisäksi valamiehistö myönsi ylimääräiset 600 000 dollaria korvauksia.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Englesbe myönsi suudelleensa Lisiä, mutta ei voinut uskoa tekojensa aiheuttaneen niin vakavia vammoja.

Lisin asianajajat kertoivat The Inquirerille, ettei naisella ole aikomusta palata tarjoilijaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja