Mainos

Suorasukaista ahdistelua: Naisasiakas yllätti tarjoilijan härskillä viestillä

Naisasiakkaan härski paljastus kerää huomiota Twitterissä.

Jos luulit, että vain naiset kokevat ahdistelua vaikkapa miesten lähettämien peniskuvien muodossa, olit auttamattomasti väärässä.  Myös miehet saattavat kokea ahdistelua naisten puolelta. Tämän todistaa teksasilaistarjoilija Troy Hibler, jonka kohtaaminen erään vanhemman naispuolisen asiakkaan kanssa muuttui vähintäänkin kiusalliseksi – ja ansaitsi paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

Denise-niminen asiakas tuli lounaalle ravintolaan, ja sai ilokseen komen nuoren miehen tarjoilijakseen. Denise innostui ottamaan Hiblerin kanssa yhteiskuvan lounaan aikana, jonka julkaisi myös Facebook-tilillään. Saatesanoissaan Denise intoutui kehumaan Hibleriä komeaksi herrasmieheksi, jolla on seksikkäimmät naisen koskaan näkemät silmät.

Tämän jälkeen näkemäänsä ihastunut Denise pyysi Hibleriä Facebook-ystäväkseen, jolloin tarjoilija itsekin pääsi näkemään asiakkaansa päivityksen. Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Denise lähetti Hiblerille viestin, jossa kiitti kaveripyyntönsä hyväksymisestä. Tämän jälkeen nainen teki härskin paljastuksen: "Muuten, lähdin pikkuhousut märkinä, kiitos, hah."

Tapauksesta hämmentynyt Hibler julkaisi viestinvaihdon Twitterissä saatesanoin: "Olipa mielenkiintoinen päivä." Twiitti ansaitsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja somesuosiolla oli myös yllättävä käänne. Yksi Hiblerin twiitin nähneistä tunnisti nimittäin Denisen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjä Mike White paljasti, että Denise oli hänen sijaisopettajansa "neiti V". Viimeistään tämä yksityiskohta oli omiaan räjäyttämään twiittiä seuranneet nauruun. Moni kuitenkin muistutti, että tapaus oli selvä esimerkki seksuaalisesta ahdistelusta, eikä mikään naurun asia.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.