Mainos

Brittibaarissa kyllästyttiin päällekäyviin miehiin – hulvaton kyltti paljastaa asiakkaille syyn henkilökunnan käytökseen

Brittibaari päätti pistää miespuoliset asiakkaat kuriin huumorin avulla.

Naispuoliset baarityöntekijät joutuvat usein humalaisten miesten iskuyritysten kohteeksi. Eräs Englannin Devonissa sijaitseva baari päätti kuitenkin tehdä rajat kerralla selviksi hupaisan kyltin avulla.

The Beer Cellar -niminen baari päätyi nimittäin laittamaan esille kuvittaja Charlotte Mullinin taiteileman kyltin, joka kuvaa piirakkamallin avulla syitä sille, miksi baarin naispuolinen työntekijä on asiakkaalle mukava.

Kyltissä mahdollisiksi syiksi kerrotaan joko se, että "hän on hillittömän kiinnostunut sinusta seksuaalisesti" tai "koska se on hänen työtänsä, hitto vie". Jälkimmäistä vaihtoehtoa kuvaava musta väri on vienyt piirakkaympyrän kokonaan viitaten tyhmemmillekin asiakkaille, ettei ensimmäinen vaihtoehto ole oikeastaan edes vaihtoehto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Baari jakoi kuvan kyltistään Twitterissä pyytäen samalla miehiä lopettamaan naispuolisten baarityöntekijöiden käsien suutelun. Twiitistä on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Baarimikko Lauren Dew kyseisestä baarista kertoi Mashable-sivustolle, että kylttiin päädyttiin erään erityisen rankan viikonlopun jälkeen muutama kuukausi sitten. Dew'n mukaan vastaanotto on ollut pääosin positiivinen. Hän arvioi, että prosentti asiakkaista pitää kylttiä loukkaavana.

– Se on hassua, sillä juuri heille se on suunnattu.

Kuvittaja Charlotte Mullin kertoo saaneensa inspiraation kylttiin työskenneltyään asiakaspalvelussa liki kuuden vuoden ajan.

– Halusin tehdä selväksi, että naispuolinen henkilökunta on mukava, koska heidän täytyy olla. Ja tietenkin, useimmat meistä ovat siedettäviä ihmisiä ja olisivat mukavia muutenkin, mutta se ei missään nimessä tarkoita, että himoitsemme penistäsi.

Video: Näin suomalaiset miehet lähestyvät naisia aamuyön tunteina.

Lähteet: Mashable, Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.