Mainos

Hulvaton video: Äidit selittävät, mitä vikaa muodikkaissa uimapuvuissa oikein on

Uimapukukausi lähestyy, ja tämä luonnollisesti aiheuttaa itse kullekin paineita. Sopivan uimapuvun löytämisen tuskan huomasivat myös äidit, joiden julkaisema video kiteyttää hyvin lukuisten naisten ajatukset.

Kristin Hensley ja Jen Smedley ovat kaksi hauskaa äitiä suositun Imomsohard-sivuston takaa. Kaksikon julkaisemat videot ovat täynnä samaistuttavia kertomuksia äitiydestä ja naisena olemisesta. Viimeisellä videollaan kaksikko tarjoilee suoraa puhetta kauppojen tarjoamista uimapuvuista.

Videon alussa naiset demonstroivat, kuinka helppoa miesten on lähteä rannalle; shortsit jalkaan ja mukava t-paita päälle.

– Voit liikkua ympäriinsä, eivätkä nännisi hyppää esiin. Kaikki pysyy sisällä, Smedley selittää.

Vaikka Hensley toteaa, ettei tunne oloaan lainkaan itsevarmaksi uimapuvussa, pari drinkkiä auttaa asiaan kummasti, vaikka ne eivät saakaan ongelmaa häviämään kokonaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Olen viisi ja puoli kiloa painavampi kuin ennen tytärtäni, ja hän on neljä. Voiko näitä enää kutsua raskauskiloiksi? Kutsutaan sitä pelkäksi painoksi, Hensley toteaa.

"Tämä on todellista elämää" 

Uimapukuvalikoima saa monet äidit nostelemaan kulmakarvojaan. Naisten mukaan monet uimapuvut on suunniteltu pelkkään auringonottoon ja makoiluun, ei lasten perässä juoksemiseen.

Äidit esittelevätkin videolla mitä erilaisempia uimapukuvaihtoehtoja ja kritisoivat uimapukujen erikoisia leikkauksia, jotka päästävät ulos enemmän kuin pitävät sisällään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lukuisten erilaisten vaihtoehtojen jälkeen he pääsevät vihdoin yksimieliseen lopputulokseen; mikään asu ei tee sinusta seksikästä, ilo on se, joka merkitsee. Videon lopulla he laittavat päälleen asut, joita he käyttävät tyypillisesti rannalla ollessaan. Toppi, aurinkohattu, pitkät housut ja tunika.

– Tämä on todellista elämää. Näin minä menen rannalle, ja lapset ajattelevat, että olen mahtava. Koska olen mahtava rannalla, Hensley toteaa.

Nainen haluaa toimia roolimallina ja toivoo, että hänen tyttärensä oppisi rakastamaan itseään äitinsä esimerkin avulla. Vaikka äiti ei käyttäisikään seksikkäitä uimapukuja. 

Lähde: ScaryMommy

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.