Höyläbrändi teki historiaa – näyttää mainoksessaan naisten häpykarvat

Karvanpoistotuotteita myyväksi yritykseksi Billien uusi mainos on varsin rohkea. Uudessa kampanjassaan Billie näyttää naisten häpykarvat, muttei ollenkaan höyliä, uutisoi muiden muassa Glamour.

Kehon karvoitukseen liittyvä häpeä on vähenemään päin, jos on mainoksia uskominen. Kerroimme aiemmin Niken kohua aiheuttaneesta mainoksesta, jossa naismalli poseeraa karvaisia kainaloitaan esitellen. Höyläbrändi Bilie on vienyt idean pidemmälle ja näyttää uudessa mainoksessaan karvaisen bikinirajan.

Kesästä pitää saada nauttia ilman karvoista stressaamista

Mainosta tituleerataan ensimmäiseksi laatuaan. Jo vuosi sitten Billie teki historiaa julkaisemalla ensimmäisen höylämainoksen, jossa näkyy ihokarvoja ylipäätään.

Billien perustaja Georgina Cooley kertoo Glamourille, että kampanjan tarkoituksena on muistuttaa naisia, että ihokarvojen poistaminen tai poistamatta jättäminen on jokaisen oma valinta.

– On ulkonäön julkista arvostelua, jos emme tunnusta karvojen olemassaoloa, Cooley sanoo.

Hän toivoo, että naiset voisivat nauttia kesästä ja bikineistä ilman karvoista stressaamista. Höylämainoksessa ei vilahdakaan yhtään höylää.

Some jakautui kahtia

Alapään karvojen ajelu kuumentaa tunteita, osoittavat esimerkiksi Billien mainoksen YouTubessa saamat kommentit.

Osa kommentoijista kiitteli mainoksen luonnollisia naisia, osa osoitti heitä kohtaan inhoaan. Alapääkarvoitusta sanottiin kuvottavaksi, epäviehättäväksi ja epähygieeniseksi – vaikka itseasiassa oikeasti häpykarvojen ajelu voi lisätä riskiä intiimialueen infektioihin ja sukupuolitauteihin.

Moni sosiaalisessa mediassa mainosta kommentoinut on kuitenkin sitä mieltä, että häpykarvat ovat jokaisen ihmisen oma – ja luonnollinen – asia.

– ”En halua nähdä tuota!” Useimmat ihmiset voivat… odotapas… kääntää silmänsä ja päänsä. Wow! naljailee eräs nainen Facebookissa jaettua uutista.

– En välitä siitä, mitä muut naiset tekevät intiimialueilleen – karvoja tai ei. Minä teen, kuten parhaaksi näen. Naisena pidän omani huolitellusta ulkomuodosta. En pidä karvoista, kirjoittaa toinen.

– Olen iloinen, että tämä brändi mainostaa karvoja normaaleina ja luonnollisina – sillä sellaisia ne ovat. Yhteiskunta on saanut meidät ajattelemaan, että ajelemattomina olemme epäsiistejä. Rauhoittukaa, kolmas toteaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Videolla valitaan sopivat bikinit kolmelle esimerkkivartalolle.

Lue myös:

    Uusimmat