Hollywood-tähti syyttää avioeroaan uransa hiipumisesta

Reese Witherspoon avautuu rankasta erostaan.

Vuoden 2006 parhaan naispääosan Oscar-voittaja Reese Witherspoon kertoi CBS:n 60 Minutes -ohjelmassa avoimesti elämänsä rankimmasta ajasta. Vain muutama kuukasi Oscar-voittonsa jälkeen hän erosi miehestään ja kahden lapsensa isästä, näyttelijä Ryan Philippestä.

– Viiden vuoden ajan yritin vain voida paremmin. On vaikeaa olla luova, kun tuntuu, että aivot ovat munakokkelia, Witherspoon kuvaili eron jälkeistä aikaa.

Samalla myös tähden ura alkoi hiipua.

– Aloin kompuroida urani suhteen. En tehnyt asioita, joita kohtaan koin intohimoa, eivätkä katsojat reagoineet mihinkään, mitä tein, hän selittää.

Pahinta oli, kun Witherspoon näki oman nimensä The New Yorker -lehden jutussa, johon oli koottu näytytelijöitä, joiden ura oli laskussa.

– Se todella satutti, hän myöntää.

Nyt Witherspoonilla menee sekä urallaan että henkilökohtaisessa elämässään paremmin kuin aikoihin. Hän on onnellisesti naimisissa agenttina työskentelevän Jim Tothin kanssa, ja heidän poikansa Tennessee syntyi vuonna 2012.

Witherspoon oli tuottamassa menestyselokuvaksi nousseen Gone Girlin, ja tähdittää seuraavaksi elokuvaa Wild – villi vaellus.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat