Hoikistunut Kelly Clarkson: En luota ihmedieetteihin

Usein omasta lihomisestaan tulee moitituksi puolisoa ja parisuhdetta, mutta laulaja Kelly Clarkson kiittelee sulhastaan hoikistumisestaan. Tähti ei tunnustaudu ihmedieettien ystäväksi.

Laulaja Kelly Clarkson, 30, avautuu Cosmopolitan-lehdelle vuoden 2012 painonpudotuksestaan, jolloin häneltä lähti 13 kiloa.

– Uskon, että se tapahtuu, kun rakastut tai tapailet jotakuta. Jos aion sekoilla, on parempi näyttää hyvältä!

Clarkson ei ole kokeillut yhtäkään dieettihullutusta hoikistuakseen.

– Treenasin valmentajan johdolla, ja hän sanoi: "Hämmästyisit siitä painomäärästä, jonka pystyt pudottamaan puolittamalla ruoka-annoksesi. Se kuulostaa hullulta, mutta kokeile kaksi viikkoa ja katso mitä tapahtuu." Pienensin ruoka-annoksiani, lakkasin syömästä myöhään illalla, treenasin vähän enemmän kuin ennen ja kirjaimellisesti pudotin kahdeksan kiloa yhdessä kuukaudessa. Uskon sen tapahtuvan silloin, kun olen todella kiireinen. Mutta kun olen vapaalla, ne kahdeksan kiloa saattavat tulla takaisin! Clarkson kertoo.

Clarkson kihlautui Brandon Blackstockin, 36, kanssa joulukuussa 2012. Tähti on kertonut, ettei aio mennä äärimmäisyyksiin ollakseen pienempää vaatekokoa.

– Olen valmis treenaamaan vähän, koska haluan olla terve yksilö – mitä olen aina ollutkin. Minulla on ollut enemmän painoa, mutta olen ollut sillä hetkellä siihen tyytyväinen. Sekä Brandon että minä pyöräilemme ja ulkoilemme paljon. Kun elämäntyylisi on aktiivisempi, pudotat painoa luonnollisesti, Clarkson summaa.

AVA

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja