Painonsa kanssa jojoileva Kelly Clarkson: Laihdutan poikaystäväni vuoksi!

Laulaja Kelly Clarkson kertoo haluavansa karistaa kiloja uuden poikaystävänsä vuoksi, vaikka ennen hän on vakuuttanut olevansa sinut muodokkaan kroppansa kanssa.

American Idol -kilpailusta tunnettu laulaja Kelly Clarkson on ottanut elämäntehtäväkseen karistaa ruhtinaallisesti kiloja ja päästä timmiin kuntoon. Laulaja kertoo syyn piilevän rakkausrintamallaan: juuri 30 vuotta täyttänyt Clarkson haluaa olla poikaystävänsä silmissä viehättävä.

leimattu Kelly Clarkson tapailee parasta aikaa 35-vuotiasta Brandon Blackstockia, pitkäaikaisen managerinsa poikaa. Clarkson kertoo suhteen innoittaneen häntä marssimaan kuntosalille.

– Olisi ihana sanoa että sillä olisi jotain tekemistä työni kanssa, mutta niin ei ole, Clarkson selittää.

– Minulla on poikaystävä ja jos olen täysin rehellinen, kukaan ei varmastikaan halua olla epätimmissä kunnossa silloin kun tapailee jotakuta. Syön nyt paremmin ja kuntoilen, mutta painoni on aina heitellyt noin 10 kiloa ylös ja alas. Koko elämäni on ollut sellaista.

Kelly Clarkson on taannoin kertonut olevansa kuitenkin sinut itsensä kanssa ja olevansa ylpeä etenkin muodokkaasta takamuksestaan. Myöskään ei harmittanut naista:

– Lähes jokaisella naisella on sitä, Clarkson muistutti.

Clarkson myös paljastaa, että hänellä ja hänen poikaystävällään on sama kunto-ohjaaja, mutta samalle juoksumatolle hän ei halua mielitiettynsä kanssa hypätä.

– Teimme niin kerran, mutta en pitänyt siitä ähkimisestä ja puhkimisesta. Näytin punaiselta ja iljettävältä, joten en tee enää niin.

Silminnähden onnellinen Clarkson on myös vitsaillut poikaystävänsä tappavan hänen luovuutensa: aiemmin katkeran vihaisista erolauluista tunnettu laulajatar on nimittäin alkanut kirjoittaa yltiömäisen positiivisia lauluja.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja