Mainos

Hittirealityt jenkkien tahdissa! Kardashianit, Real Housewives -ja Luksuslukaalit-sarjat C Moreen

C Moressa voi jatkossa seurata myös suositteuja jenkkirealityja reaaliajassa. 

Realityfaneja hellitään, kun C Moren suoratoistopalvelun tarjonta kasvaa reality-kattauksella uuden sisältösopimuksen myötä. NBCU Internationalin hayu-palvelun kanssa tehty sopimus tuo C Moreen lähes 750 tuntia suosikkirealitya. Sarjojen uusimmat jaksot julkaistaan C Moressa heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksen jälkeen. 

Tästä päivästä lähtien C Moressa on katsottavissa yli kahdenkymmenen suosikkisarjan jo aiemmin nähtyjä kausia. Kesällä julkaistaan myös Suomessa täysin uusia kausia sekä sarjoja. 

Sarjojen uusimmat jaksot julkaistaan C Moressa heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Loppuvuodesta 2018 C Moressa tulee olemaan lähes 750 tuntia laadukasta realitya.

Nyt katsottavissa

Bethenny & Fredrik
kausi 1, nyt C Moressa

Bethenny Frankel on yrittäjä ja lifestylebrändi Skinnygirlin luoja. Fredrik Eklund on newyorkilainen huippukiinteistönvälittäjä, joka on viimeisen 11 vuoden aikana myynyt kiinteistöjä yli viiden miljardin dollarin arvosta. Nyt Bethenny ja Fredrik ovat yhdistäneet voimansa ja ryhtyneet remontoimaan kiinteistöjä myytäväksi.

Botched
kaudet 3-4A, nyt C Moressa
kausi 4B käynnissä, uusia jaksoja torstaisin

Kauneus on katsojan silmissä… vai onko sittenkään? Nimekkäät plastiikkakirurgit Paul Nassif ja Terry Dubrow korjaavat pieleen menneiden kauneusleikkausten jälkiä.

Kardashianit (Keeping Up With The Kardashians)
kaudet 10-14, nyt C Moressa

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Sarja seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää.

Life of Kylie
kausi 1, nyt C Moressa

Kylie Jenner on saavuttanut 19-vuotiaana enemmän kuin moni muu. Hänellä on kaikkea: mainetta, mammonaa, romantiikkaa ja kauneutta. Mutta Kyliessä on muitakin puolia. Nyt hän haluaa paljastaa kaiken ja kutsuu sinut seuraamaan elämäänsä.

Made in Chelsea
kaudet 12-14, nyt C Moressa

Sarjassa seurataan tiiviin ystäväporukan elämää Chelseassa, joka on yksi Lontoon varakkaimpia asuinalueita. Näe, millaista on olla nuori, kaunis ja kotoisin Chelseasta.

Mariah’s World
kausi 1, nyt C Moressa

Tutustu Mariah Careyn elämään parrasvalojen takana.

Million Dollar Listing Los Angeles (Los Angelesin luksuslukaalit)
kaudet 8-10, nyt C Moressa

Tämän hetken kuumimmat nuoret kiinteistönvälittäjät kartuttavat omaisuuttaan myymällä kysyttyjä koteja Yhdysvaltojen varakkaimmilla asuinalueilla.

Million Dollar Listing New York (New Yorkin luksuslukaalit)
kaudet 4-6, nyt C Moressa
kausi 7 käynnissä, uusia jaksoja tiistaisin

Peli on sinnikästä, häikäilemätöntä ja röyhkeää, kun Manhattanin kovimmat välittäjät puolustavat paikkaansa miljoonien dollarien kiinteistömarkkinoilla.

The Millionaire Matchmaker (Rikkaiden deittipalvelu)
kaudet 6-8, nyt C Moressa

Yhdysvaltojen varakkaimmat ja tavoitelluimmat sinkut kääntyvät Patti Stangerin puoleen etsiessään ”sitä oikeaa”.

Real Estate Wars
kausi 1, nyt C Moressa

Kalifornian kiinteistömarkkinat käyvät kuumana. John McMonigle oli aikanaan maan ykkösvälittäjä, mutta markkinoiden romahtaessa hän menetti kaiken ja ajautui konkurssiin. Nyt hän on palannut.

The Real Housewives of Beverly Hills (Beverly Hillsin täydelliset naiset)
kaudet 5-8, nyt C Moressa

Luksusta, vaurautta ja rajattomasti etuoikeuksia – tätä kaikkea on Beverly Hillsin täydellisten naisten elämä. Kirjaimellisesti. Ylenpalttisuuden mukana elämään tulee myös paljon draamaa...

The Real Housewives of Dallas (Dallasin täydelliset naiset)
kaudet 1-2, nyt C Moressa

Valmistaudu näkemään suuria autoja, kampauksia, taloja ja egoja… ja vielä suurempia samppanjalaskuja, kun jalkapalloilijoiden vaimot ja perheenäidit järjestävät tilanteita ja toimintaa.

The Real Housewives of New Jersey (New Jerseyn täydelliset naiset)
kaudet 5-8, nyt C Moressa

New Jerseyssä kaikki on suurta: talot, kampaukset, lompakot – ja draama. New Jerseyn täydelliset naiset tekevät kaiken näyttävästi. Mutta kaikki ei aina suju niin kuin oli suunniteltu.

The Real Housewives of New York City (New Yorkin täydelliset naiset)
kaudet 7-9, nyt C Moressa
kausi 10 käynnissä, uusia jaksoja torstaisin

Eräille newyorkilaisille asema on tärkeintä maailmassa... Kurkista New Yorkin rikkaiden ja vaikutusvaltaisten hohdokkaaseen elämään.

The Real Housewives of Orange County (OC:n täydelliset naiset)
kaudet 9-12, nyt C Moressa

Aito ja alkuperäinen sarja täydellisistä naisista paljastaa Etelä-Kalifornian Orange Countyn hemmoteltujen ja etuoikeutettujen asukkaiden yksityiselämän salat.

Relative Success With Tabatha
kausi 1, nyt C Moressa

Tabatha tietää, että kun tehdään töitä sukulaisten kanssa, KAIKKI on henkilökohtaista. Tabatha saa jokaisessa jaksossa pelastettavakseen perheyrityksen, ja joka ikinen kerta yrityksen ongelmat juontavat perheen sisäisistä ristiriidoista.

Revenge Body with Khloé Kardashian (Kostokroppa Khloén malliin)
kausi 1-2, nyt C Moressa

Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin – niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

#RichKids of Beverly Hills
kaudet 3-4, nyt C Moressa

Tervetuloa maailmaan, jossa yksityislentokoneet, luottorajattomat kortit ja luksusautot ovat arkipäivää. Sarjan ystäväporukka elää häikäisevän hulppeaa elämää.

Second Wives Club
kausi 1, nyt C Moressa

Second Wives Clubin naiset romuttavat itseensä liittyviä myyttejä ja ennakkoluuloja. Sarjassa seurataan Hollywoodin rikkaiden ja vaikutusvaltaisten miesten uusien vaimojen ja morsiamien elämää.

WAGS
kaudet 1-3, nyt C Moressa

Tervetuloa tutustumaan ammattilaisurheilijoiden vaimojen ja tyttöystävien elämään. Jos vielä kuvittelit, että urheilijoiden elämä on helppoa...

Julkaistaan myöhemmin

Botched
kausi 5, alkamispäivä tiedotetaan myöhemmin

Keeping Up with the Kardashians (Kardashianit)
kausi 15, alkamispäivä tiedotetaan myöhemmin

The Real Housewives of Dallas (Dallasin täydelliset naiset)
kausi 3, alkamispäivä tiedotetaan myöhemmin

The Real Housewives of Orange County (OC:n täydelliset naiset )
kausi 13, alkamispäivä tiedotetaan myöhemmin

Very Cavallari
uusi sarja, alkamispäivä tiedotetaan myöhemmin
Sarjassa seurataan The Hills -tosi-tv-sarjasta tutuksi tulleen Kristin Cavallarin elämää ja hänen erilaisia roolejaan niin muotimaailman bisnessnaisena, äitinä, vaimona kuin ystävänä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi hayu:n realitysarjat tulevat näkymään myös DNA:n sekä Elisa Viihteen C More -tilaajien ohjelmakirjastoissa. Toistaiseksi ohjelmat ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa, eikä niitä nähdä C Moren maksukanavilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.