Kylie Jenner avautuu lapsuudestaan: "Tunnen edelleen oloni ulkopuoliseksi"

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner myöntää, että hän on aina tuntenut olonsa ulkopuoliseksi. 

Kardashianit-ohjelmasta tuttu Kylie Jenner, 19, kertoo avoimesti Life of Kylie -ohjelmassa kokeneensa olonsa aina jollain tapaa ulkopuoliseksi. Tosi-tv-kaunottaren elämä saattaa vaikuttaa unelmalta, vaikka se ei sitä olisi. 

– Tunnen edelleen, mutta eri tavalla, oloni ulkopuoliseksi, koska en pysty sopeutumaan yhteen monien ihmisten kanssa, Jenner avautuu.

Ulkopuolisuuden tunne tulee esiin, kun nuoren Albert Ochoan äiti soittaa Jennerille epätoivoisena. Hänen poikansa ei ole saanut paria lukion tanssiaisiin ja kertoo nuorukaisen olevan erittäin harmissaan. 

Jennerin sydän sulaa puhelun aikana ja hän kertoo tietävänsä, miltä ulkopuolelle jääminen tuntuu. 

– Tässä pienessä maailmassa, minä tunnen oloni ulkopuoliseksi, Jenner paljastaa.

Puhelun aikana Jenner lupaa Ochoan äidille järjestävänsä hänelle deitin illan tanssiaisiin. Äidin reaktio on koskettava ja hän kiittää Jenneriä teostaan. 

– Se ei vain ole okei, että lapset ovat todella ilkeitä nykyään ja ei ole oikein kohdella ihmisiä sillä tavalla, Jenner painottaa ulkopuoliseksi jäämisestä.

Loppuun kaunotar paljastaa, että hän voisi itse olla Ochoan pari.

– Minusta tuntuu, että haluaisin itse olla hänen deittinsä, Jenner täydentää. 

Kuumana kaunottarena tunnettu Jenner on viihtynyt parrasvaloissa lapsesta saakka, sillä Kardashianit-tosi-tv-sarja alkoi, kun hän oli vasta 9-vuotias. Mallinakin työskennellyt seurapiiritähti pyörittää nykyään omaa muoti- ja kosmetiikkayritystä.

Jenner on myös yksi maailman tunnetuimmista muotivaikuttajista ja häntä seuraa esimerkiksi Instagramissa huikeat 96 miljoonaa käyttäjää. 

Lähde: people.com

Lue myös:

    Uusimmat